Nyheder2. marts 2024 (opd. 2. marts 2024)

Konservative om Søren Papes død: Det sidste han oplevede, var et stort bifald

Søren Papes liv stod ikke til at redde, efter han fik en hjerneblødning til et hovedbestyrelsesmøde og blev kørt til hospitalet, fortæller generalsekretær Søren Vandsø
Søren Pape blev 52 år.
Søren Pape blev 52 år.
 Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Han var Søren Papes store kærlighed

Det er på partiets og Søren Papes forældres vegne, at generalsekretær Søren Vandsø lørdag fortæller, hvordan Søren Papes liv så pludseligt endte.

Konservatives formand fik en hjerneblødning fredag på partiets hovedbestyrelsesmøde i Vejen.

– Han blev kørt til Odense Universitetshospital, men hans liv stod ikke til at redde. I dag er han ikke længere iblandt os, skriver han på partiets hjemmeside.

Søren Pape afgik ved døden lørdag 2. marts klokken 13.13.

– Alle, der har været så heldige at kende Søren, ved, at han var et omsorgsfuldt menneske. Det kunne de fleste endda mærke, selv om de bare havde mødt ham kort. Han tænkte altid på andre først. Og så elskede han vores parti.

– Han faldt om midt i det, han havde viet sit liv til. Det politiske liv, der skulle skabe et bedre liv for os andre. Han var ved at orientere os om ældrepolitik og udenrigspolitiske betragtninger, og det sidste han oplevede, var et stort bifald fra sine partifæller.

– Vi vil savne Sørenn, som med sin tålmodighed, lyse sind, politiske sans og dybe forståelse for andre mennesker gjorde vores liv bedre.

– Han forlader os alt for tidligt og efterlader et ufatteligt savn.

Søren Papes liv i billeder

Sponsoreret indhold