Nyheder9. marts 2016

Søren fra ”Rigtige Mænd”: Lige nu sejler mit liv

Han blev kendt som den hyggelige humørbombe i DRs populære serie ”Rigtige Mænd”. Siden har Søren ”Smed” arbejdet benhårdt med nyt job og masser af foredrag. Men nu har de mange timer på farten fået konsekvenser for ham
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/soeren_rigtige_maend_mikael_rieck.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Vi lærte ham at kende som den humørfyldte og smilende Søren ”Smed” i DRs seersucces ”Rigtige Mænd”. Her kæmpede han sammen med fire andre jyder om at smide basser og bajere i skraldespanden – og i stedet leve af kål og kondiløb for at komme i form til en krævende ”Xterra”.

Siden har Søren ”Smed” haft travlt – han er nemlig blevet så kendt et ansigt, at han har turneret det meste af landet rundt for at give foredrag. Og med et nyt job om dagen og foredrag om aftenen har Søren ”Smed” haft meget at se til. For meget, erkender han nu i et interview med Randers Amtsavis.

- Jeg kan mærke, at jeg har brændt mit lys i begge ender. Jeg fik nyt arbejde sidste sommer, og det har jeg passet om dagen, hvorefter jeg er taget ud for at holde foredrag om aftenen. Og det er sg’u for hårdt. Det er ikke det liv, jeg ønsker, siger Søren ”Smed” ærligt til Randers Amtsavis og tilføjer:

- Man kan ikke blæse og have mel i munden på samme tid. Men det er nu engang ’the story of my life’. Jeg bliver nødt til at prøve tingene af, før jeg siger fra, lyder det fra den smilende jyde.

https://imgix.seoghoer.dk/rigtige_maend_soeren_med_kogebog.jpg
 (Foto: Joan Divine)

Søren udgav sammen med de fire andre jyder en kogebog fyldt med sunde og lækre opskrifer. Og Søren smed tøjet i forbindelse med lanceringen af bogen. Foto: Joan Divine

Derfor har han nu valgt, at det er slut med at holde foredrag – også selv om der har været en enorm efterspørgsel efter at få den smilende jyde ud for at fortælle om sit liv. Torsdag aften optræder han dog i Assens; hans hjemby - det bliver formentlig det sidste foredrag, som Søren ”Smed” giver.

- Det hele bliver ligesom bundet sammen på den her måde. Det var i Assens, at det hele startede. Det var der, jeg havde min opvækst og tumlede rundt som knægt, og så er det måske også meget passende, at det bliver dér, hvor jeg holder mit sidste foredrag - i hvert fald i denne omgang, siger Søren ”Smed, der har boet i Assens i omkring 20 år.

Foredraget kommer nok ikke til at handle om Søren ”Smeds” nye og sundere liv – for han erkender, at det travle liv har haft den konsekvens, at han ikke har levet sundt. Der er således røget lidt ekstra kilo på sidebenene.

- Du kan ikke både dyrke motion og spise sund mad, og samtidig være ude af huset i 12-15 timer om dagen. Der er nok nogle, der vil sige, at det udelukkende handler om planlægning, men til det vil jeg bare sige: »Rend og hop«. Jeg er mand. Jeg kan ikke multitaske, og derfor er jeg nødt til at tage én ting ad gangen. Og lige nu sejler mit liv, siger den gæve jyde til Randers Amtsavis.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_7.png

Sponsoreret indhold