Nyheder11. februar 2015

Søren fra "Rigtige mænd": Livet er blevet lettere

Smeden fra Djursland jubler over æg og kål
Af af
Jonas gør sit bedste for at holde fast i den sunde livsstil.
Jonas gør sit bedste for at holde fast i den sunde livsstil.
 Foto: Mikael RieckFor et år siden sad Søren Holm hjemme i sin sofa i Allingåbro på Djursland ved og svinede de motionister, der kom løbende ude foran hans vindue. I dag tager han med dem, når de tager på løbetur i skoven.

- Jeg løber stadig og kan stadig løbe 10 kilometer på 1 time og ti minutter, fortæller Søren Stolt, da SE og HØR manden den gæve jyde kendt fra DRs seersucces 'Rigtige mænd'.

I DR programmet "Rigtige mænd" så man onsdag, hvordan han gennemførte en XTERRA, og nu er motionen blevet en fast del af hverdagen, selvom han aldrig havde troet, at han ville nå så langt.

- Det var op ad bakke. For jeg var den anden ældste og den, der vejede mest, fortæller den 43-årige smed.

- Jeg blev nødt til at bruge min stædighed, og i dag ved jeg, at jeg kan, siger en stolt Søren.

LÆS OGSÅ: Smed vandt prisen som "Rigtigt mandfolk"

Pap-pizzaerne og kagerne er blevet skiftet ud med æg og kål.

- Jeg har fundet ud af, at hvidkål er den grønsag, jeg kan lide. Og så tager jeg tre-fire æg, og så smider jeg måske noget skinke eller noget kål deri, fortæller Søren, der ikke har et problem med at spise kål morgen, middag og aften.

- Jeg har altid hvidkål i køleskabet. Jeg spiser hverken franskbrød eller rugbrød.

Og Søren er ganske godt tilfreds med, at han i dag vejer 20 kilo mindre.

- Når jeg skulle binde mine jagtstøvler, skulle jeg op og have luft, og jeg sprøjtsvedte. Så bliver man sur og tvær. Livet er blevet lettere, siger Søren, der holder regnskab med kost og motionen.

- Jeg kan godt tage en snegl, men så bliver den lagt i arkivet, og så ved jeg, at jeg skal ud og dyrke noget motion, siger Søren, der også har tilmeldt sig en endnu XTERRA med de andre gutter fra programmet til juni.


Sponsoreret indhold