Nyheder4. februar 2015

Palle: ’Rigtige mænd’ græder under fødslen

Mureren og altmuligmanden måtte haste hjem til fødsel
Af af
Mureren og altmuligmanden Palle måtte haste hjem til fødsel i onsdagens afsnit af 'Rigtige mænd'
Mureren og altmuligmanden Palle måtte haste hjem til fødsel i onsdagens afsnit af 'Rigtige mænd'
 Foto: DR og PrivatEn rigtig mand er én, der ikke siger nej til en anderledes udfordring og ikke lader sig skræmme af at skulle servere øl for 143 tørstende (og skræppende) kvinder.

Og så er en rigtig mand også én, der fælder et par tårer, når han bliver far.

Sådan siger 32-årige Palle, der i onsdagens afsnit af DRs seersucces 'Rigtige mænd' måtte haste hjem fra sin udfordring, fordi "konen var ved at kælve", som han selv formulerede det.

Og han nåede lige akkurat hjem i tide. Under en time efter ankomst til Hjørring Sygehus, 2. august kl. 17:07, kom Palles første søn, Marcus, så til verden - og alt gik lige efter bogen, fortæller en stolt Palle til SE og HØR.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/06f61cb179e24c3b8529ade02700b6a0.jpgPalle sammen med sin kone Amanda og sønnen Marcus og datteren Tilde (Foto: Privat)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/0a472fd45747477dbda2264262397497.jpgPalle (yderst til højre) sammen med sine fire håndværker-kammerater (Foto: DR)


- Jeg levede op til billedet af, hvordan en rigtig mand skal være under en fødsel. Jeg gjorde alt det, der skulle gøres, siger Palle til SE og HØR og uddyber:

- En rigtig mand skal stå ved sengekanten og støtte og spørge, hvad man kan gøre, og han skal holde i hånd og bestemt også få sin hånd klemt. Og så skal han fælde et par tårer undervejs, og det gjorde jeg, siger Palle, der græd på samme tidspunkt, både da Marcus og datteren Tilde på tre år kom til verden:

- Tårerne begyndte at komme, da presveerne kom, og Amanda (Palles kone, red.) begyndte at brøle mere og mere. Jeg ved ikke, om det er dét, at fødslen er i gang, eller om det mere er dét at se ens kone i den situation. Det hele bliver bare overvældende på et tidspunkt, og så kommer tårerne altså, siger Palle, der i onsdagens program ikke var helt populær hos konen, fordi han nævnte, at det var "træls" at forlade gutterne for at skulle til sin søns fødsel.

- Jeg er skam tilgivet nu, hun kunne bare ikke se det sjove i det en halv time efter fødslen, griner Palle.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/405f18f319f84980b1236a61c32903dc.jpgLille Marcus stortrives (Foto: Privat)


I dag er lille Marcus så blevet et halvt år og er "lækker hele vejen igennem", som Palle formulerer det:

- Det går så perfekt med ham. Han sover om natten og spiser. Der er ikke noget at komme efter. Han er bare perfekt, siger Palle.

Sidste afsnit af 'Rigtige mænd' bliver sendt på onsdag, den 11. februar.

Sponsoreret indhold