Nyheder30. september 2016

Søren Fauli afslører: Så mange kilo har jeg tabt i ”Vild med dans”

Søren Fauli har allerede danset sig til et mærkbart vægttab i ”Vild med dans”. Han håbede da også, at hans tid på dansegulvet og i træningslokalet ville give ham en slankere figur
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/_cpo6142_0.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Det kan både ses og mærkes, at man tilbringer timevis i træningslokalet for at få styr på valsen og jiven.

Det må filminstruktør, reklamemand og debattør Søren Fauli sande.

Søren har nemlig allerede danset sig til et mærkbart vægttab i ”Vild med dans”. Det afslører Søren i et interview med BT:

- Jeg tror, jeg har smidt cirka fem kilo og har fået en masse skjorter igen. Jeg har også nogle superlækre Diesel-bukser, som jeg kan passe igen, fortæller Søren til ”Vild med dans”.

Det har dog været en hård start for Søren og hans dansepartner Karina Frimodt – og ikke kun fordi der har været sved på panden i træningslokalet. Parret røg nemlig i omdans i første program – og det tog hårdt på Søren.

- Desværre er det her ligeså meget en popularitetskonkurrence som en dansekonkurrence. Da jeg blev stemt i omdans, var jeg fuldstændig i chok. Også over min egen reaktion, for jeg blev så ulykkelig, rasende og sagde alt mulig fis bagefter, fortæller Søren til BT, mens partneren Karina supplerer:

- Det var også virkelig hårdt, at vi var det første par, som røg i omdans, og at vi vidste, vi skulle gå en hel uge, hvor vi skulle øve på den nye dans, jive, øve valsen igen og lige øve en fællesdans, så i var noget bagud, siger Karina.

Parret er dog klar igen – og i aften indtager de endnu engang dansegulvet, når ”Vild med dans” løber af stablen klokken 20.

Da Søren Fauli i sommers afslørede, at han havde takket ja til at medvirke i ”Vild med dans”, afslørede han også, at han håbede at tabe sig undervejs:

- Jeg har sagt ja, fordi jeg gerne vil tabe mig, og det forestiller jeg mig, jeg kommer til ved at være med i 'Vild med dans', fortalte Søren Fauli til TV 2 i juli og tilføjede:

- Jeg flyttede for nylig, og der har været meget at se til. Derfor har jeg ikke spist specielt sund og heller ikke passet så godt på mig selv. Jeg synes, jeg er blevet bullerfed, så mit store håb er, at jeg ved at begynde at danse kan få gang i min krop igen og på den måde få det bedre.

Du kan se billeder af Søren Fauli og Karina Frimodt i ”Vild med dans” herunder:

Søren Fauli og Karina Frimodt i Vild med dans 2016 (billeder fra dansegulvet)

null

Sponsoreret indhold