Nyheder5. juli 2016

Søren Fauli med i ’Vild med dans’: - Jeg vil gerne tabe mig

Filminstruktøren, reklamemanden og debattøren Søren Fauli deltager i dette års ’Vild med dans’, der løber over skærmen til efteråret. Og der er en ganske særlig grund til, at Søren Fauli vil ud og svinge hofterne
https://imgix.seoghoer.dk/media/21744cfd30a149a4b11e63146b553c32.jpg
 (Foto: All Over)

Han er kendt som både filminstruktør, reklamemand, debattør og altmuligmand. Og han er medejer af dagligvareforretningskæden Normal.

Og til efteråret kan 52-årige Søren Fauli føje endnu en titel til sit lange cv. Søren Fauli har nemlig lige annonceret, at han hopper i danseskoene og medvirker i 13. sæson af ’Vild med dans’, der får premiere til efteråret.

Og der er en ganske særlig grund til, at Søren Fauli gerne vil ud og svinge hofterne, fortæller han til TV 2:

- Jeg har sagt ja, fordi jeg gerne vil tabe mig, og det forestiller jeg mig, jeg kommer til ved at være med i 'Vild med dans', siger Søren Fauli til TV 2 og fortsætter:

- Jeg flyttede for nylig, og der har været meget at se til. Derfor har jeg ikke spist specielt sund og heller ikke passet så godt på mig selv. Jeg synes, jeg er blevet bullerfed, så mit store håb er, at jeg ved at begynde at danse kan få gang i min krop igen og på den måde få det bedre.

Søren Fauli er den femte kendte dansker, som TV 2 har fået med i det populære danse-program. Foruden Søren Fauli har sangerne Julie Berthelsen og Thomas Buttenschøn, skuespilleren Laura Bach og tv-værten Lene Beier også sagt ja til at lære at svinge hofterne.

13. sæson af 'Vild med dans' får premiere til efteråret.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_130.png

Sponsoreret indhold