TV-lægen fik sin Pernille: Sødt eventyrbryllup

TV-lægen Charlotte Bøving blev lørdag den 27. maj 2017 gift med Pernille Lok i Ho Kirke i Jylland.

TV-lægen Charlotte Bøving blev lørdag den 27. maj 2017 gift med Pernille Lok i Ho Kirke i Jylland.

(Foto: Dan Mariegaard)

TV-læge Charlotte Bøving og Pernille Lok strålede om kap med den danske sommersol, da de lørdag sagde ja til hinanden ved et eventyrligt og romantisk bryllup i Ho Kirke.

Solen skinnede således fra en skyfri himmel, da det nygifte brudepar trådte ud af kirken om eftermiddagen – begge iført smukke, hvide blondekjoler.

Bagefter havde Charlotte Bøving og Pernille Lok sørget for en lækker bryllupskage, der bestod af parrets ynglings-kager: romkugler og træstammer.

Efter kagespiningen var der middag på Ho Kro for de i alt 126 inviterede gæster.

Det var ikke kun parrets nærmeste familie og venner, der deltog i festlighederne. Også en række kendte deltog i brylluppet med TV-lægen og Pernille Lok. Således havde Dennis Knudsen, Thomas Evers og Lisbeth Østergaard fundet vej til Ho Kirke i det vestjyske.

Pernille Lok overraskede ifølge JydskeVestkysten Charlotte med sangen "Leaving on a Jet Plane", som blev sunget og spillet af Pernilles ældste søns kæreste, Sidsel Hassing Voldgaard. Og Charlotte overraskede Pernille med en ring i hvidguld med pastelfarvede safirer drysset på.

Du kan se billeder fra parrets romantiske dag i galleriet nederst i artiklen.

I september sidste år tog TV-lægen Charlotte Bøvings liv en uventet og alvorlig drejning.

Her fik TV-lægen –  kendt fra blandt andet TV-programmet ”Lægen flytter ind” – at vide, at hun var ramt af en sjælden og alvorlig form for tarmkræft, der hverken kan behandles med kemoterapi eller stråler. I dag har hun det efter omstændighederne godt, kræften har ikke spredt sig, og hun skal løbende gå til kontroller.

Det var midt i det alvorlige sygdomsforløb, at ekskæresten Pernille Lok trådte til og kørte TV-lægen til undersøgelser på hospitalet. Og det blev starten på en ny og større kærlighed.

- Jeg blev opereret, og hun veg ikke fra min side, i de fire døgn hvor jeg var rigtig dårlig. Så vi havde tid til at snakke alt igennem. I de dage fandt vi ud af, at kærligheden ikke manglede. Det var ydre omstændigheder, der gjorde, at det var svært at få det til at hænge sammen, fortalte Charlotte Bøving i et interview med SE og HØR tilbage i januar.

Se billeder fra parrets store dag herunder:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close