Nyheder29. januar 2017

Kræftsyge Charlotte Bøving: Vanvittig taknemmelig for opbakningen

Den kræftsyge TV-læge fra DR2-programmet "Lægen flytter ind" er blevet bombarderet med søde beskeder fra den danske befolkning
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ads00.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Kærligheden har fået et boost efter den chokerende kræftoplevelse, der ramte TV-lægen Charlotte Bøving sidste år.

Og også ude bag skærmen har danskerne fundet ud af, at deres sunde TV-læge er ramt af den frygtede sygdom.

– Jeg kan åbne en hel blomsterbutik, og jeg har fået 1000 mails med søde beskeder. Jeg har altid levet efter at være et givende menneske, og jeg skal bare love for, at det er kommet igen, nu hvor jeg har været nede at ligge, fortæller Charlotte Bøving i et eksklusivt interview med SE og HØR i denne uge, efter at hun åbent har fortalt om, hvordan hun blev ramt af en ny type tarmkræft, der hverken kan behandles med kemoterapi eller stråler.

Oven på alt sygdommen, glæder det Charlotte Bøving at få alle de varme tanker fra den danske befolkning.

- Jeg er så taknemmelig for al den kærlighed, der er strømmet retur, siger DR2-lægen, der også glæde sig over, at hun snart skal giftes med Pernille Bok.

Selv om de næste måneder handler om bryllupsplaner, spøger Charlotte Bøvings uhelbredelige kræftsygdom naturligvis stadig i baghovedet.

– Går man ind og læser på femårsoverlevelsen, så er den 50 procent, men når det er sagt, har jeg heldigvis en langsomt voksende tumor. Men det er ikke matematik, det er biologi, siger hun.

Men Humøret er højt hos TV-lægen, som efter sin kræftdiagnose ser anderledes på livet.

- Jeg aner ikke, hvor den her strander. Jeg nyder hver dag, så længe jeg har det godt, siger den kommende kone optimistisk om fremtiden, siger hun til SE og HØR.

”Lægen flytter ind” kører på 3. sæson, og denne gang har den sympatiske læge fokus på børn. Programmet er nomineret til bedste livsstilsprogram ved Tv-prisen 2017.

Læs hele det store interview med Charlotte Bøving i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold