Medina om kokain: Ingen grund til bekymring

Mikael Rieck

 
- Slap af!
 
Medina har før udtalt sig om hårde, narkotiske stoffer.
 
Det skete i efteråret 2013, da fans begyndte at undre sig over lyrikken i sange som ”Addiction”, ”Junkie” og ”Overdosed”.
 
- Jeg har tænkt over det, men nej, der er ikke grund til bekymring, sagde hun dengang til nyhedsbureauet Newspaq.
 
I dag kom det så frem, at popprinsessen fredag kan risikere at miste kørekortet og få en klækkelig bøde. Her skal Medina, 35, i retten i forbindelse med en sag fra sidste år, hvor hun blev standset af politiet med både alkohol og kokain i blodet.
 
Da Medina stadig var en nyslået stjerne i 2009, udtalte hun sig også om coke. Det skete i kølvandet på Rigmor Zobel-sagen, hvor jetsetdronningen med de royale venner, blev dømt for at have købt narko. Dengang spurgte Ekstra Bladet hende:
 
- Er det noget, du er stødt på eller blevet tilbudt?
 
- Nej.
 
Tror du, man kan udrydde det?
 
- Nej, det tror jeg ikke, men som sagt, det må folk selv om. Jeg ikke rende rundt og redde verden, sagde Medina i 2009.
 
Medina
 
Medina - der har skiftet navn til Frederikke Hansen - skal i retten på fredag. Foto: All Over Press
 
Onsdag kom det frem, at politiet titaler Medina for at have kørt med en promille, der er over 0,5. Desuden mener politiet, at popdronningen havde kokain i blodet´, og sagen skal altså for retten fredag.
 
Ifølge anklageskriftet, som SE og HØR har fået aktindsigt i, fandt episoden sted lørdag den 29. juli 2017 klokken kvart i fem om morgenen, da sangerinden blev standset af politiet på Nordre Strandvej i nordsjællandske Hornbæk. 
 
En blodprøve afslørede, at Medinas alkoholpromille var på mere end de tilladte 0,5 og politiet konstaterede samtidig, at hun havde kokain i blodet.
 
Allerede en måned efter episoden – den 30. august 2017 – fik Medina midlertidigt beslaglagt sit kørekort.
 
Medina Valbak har op til sagen skiftet navn til det noget mere anonyme Frederikke Hansen – formentlig i et forsøg på at undgå offentlig omtale af sagen.
 
Bødens størrelse afhænger dels af den præcise alkoholpromille – der vil blive fremlagt i retten – dels af Medinas indtægt.
 
SE og HØR har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Medina gennem hendes manager, Thomas Børresen. Men uden held.
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close