Nyheder31. januar 2016

Kandis-Johnnys datter på rette kurs: Slut med kriminalitet

Efter en dom for hæleri og tyveri har dansktopstjernens 23-årige datter tilsyneladende fået styr på sit liv igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kandis-johnny.jpg
 (Foto: All Over Press)
For to år siden kom Kandis-Johnnys ældste datter alvorligt på kant med loven.
Dagen inden nytårsaften 2013 blev den nu 23-årige Cecilie Hansen anholdt, da hun sammen med to venner forsøgte at indløse stjålne skrabelodder for over 25.000 kr. i forskellige forretninger i Thisted. Skrabelodderne stammede fra et indbrud, der blev begået juleaftensnat hos Min Købmand i Johnny Hansen og datterens hjemby Hurup.
https://imgix.seoghoer.dk/cecilie.jpg

Kort efter at Cecilie Hansen for anden gang var blevet anholdt af politiet, blev den unge kvinde ramt af en stor sorg og tragedie. Hendes 21-årige ven Jesper, som hun netop havde været kæreste med, mistede livet, da hans bil blev ramt af et tog ved en jernbaneoverskæring. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Under to måneder senere var den gal igen, og den unge rebel blev endnu en gang anholdt af politiet. Denne gang sammen med tre venner i forbindelse med et rambuktyveri hos Hurup Ure Optik Guld & Sølv, hvor en stjålet traktor blev brugt til at smadre butikkens facade, og gerningsmændene slap af sted med værdier for næsten 30.000 kroner. Nyt hjem og arbejde Ved retten i Holstebro blev Kandis- Johnnys datter i september 2014 kendt skyldig i hæleri og medvirken til tyveri og idømt 30 dages betinget fængsel. Den unge kvinde slap altså for at sidde bag tremmer – på den betingelse at hun kunne holde sig inden for lovens rammer i minimum et år efter dommen.
Og det ser ud til, at det har fået Cecilie Hansens liv på ret køl igen.
https://imgix.seoghoer.dk/hurup.jpg

Mens Cecilie boede i det gule murstenshus i Hurup, aflagde politiet jævnligt besøg på adressen, hvor de foretog ransagninger samt visitationer og anholdelser af husets gæster. Flere gange fandt ordensmagten større mængder amfetamin samt heroin og hash. Dansktopstjernens datter er nu fly ttet fra byen og fra det hus, hendes far havde købt til hende. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Fire måneder efter sin betingede fængselsdom flyttede hun ud af det hus, som hendes berømte far havde købt til hende i Hurup.
Mens Cecilie havde adresse i den lille nordvestjyske by, blev hendes hjem flere gange ransaget af politiet, der fandt større mængder amfetamin samt heroin og hash. I lokalmiljøet var huset også kendt som omdrejningspunkt for stoffer og unge, barske og kriminelle mænd. I dag har Cecilie forladt narkobulen og rykket teltpælene 100 kilometer væk til Aabybro nord for Aalborg.
https://imgix.seoghoer.dk/kandis-johnny-cecilie-carol.jpg

Livet har ikke været nemt for Kandis-Johnnys to døtre. Som 16-årig mistede Cecilie og hendes fire år yngre lillesøster Caroline deres mor Helle, der begik selvmord i familiens sommerhus. Og blot et år senere skulle de unge teenagepiger forholde sig til, at deres travle musikerfar begyndte et nyt familieliv med kæresten Gitte, som han i dag har sønnen Nicklas på tre et halvt år med. (Foto: All Over Press)

Kandisdatteren har tidligere læst på erhvervsuddannelsescenteret EUC Nordvest og har været i lære i netop den lokale købmandsbutik, hvor de skrabelodder, hun er dømt for at have forsøgt at indløse, blev stjålet. Men efter at Cecilie har påbegyndt et nyt liv på afstand af sin kriminelle fortid, har hun også fået en ny læreplads – denne gang som maler.

Sponsoreret indhold