Nyheder19. august 2014

Kandis-Johnny sendte mor i retten

Den landskendte sanger lod sin mor støtte datteren Cecilie, der nægter sig skyldig i hæleri og tyveriforsøg
Af af
Kandis-Johnny blev væk fra retten, da hans 21-årige datter, Cecilie, stod tiltalt for hæleri og tyveriforsøg.
Kandis-Johnny blev væk fra retten, da hans 21-årige datter, Cecilie, stod tiltalt for hæleri og tyveriforsøg.
 Foto: All Over Press


Kandis-Johnny var der ikke for sin datter, 21-årige Cecilie, der tirsdag stod tiltalt for hæleri og tyveriforsøg ved Retten i Holstebro.

Det samme var tilfældet, da Cecilie den 17. februar i år blev fremstillet i grundlovsforhør sigtet for rambuktyveri i sin hjemby Hurup. Heller ikke dengang fandt Johnny Hansen vej til retslokalet for at støtte sin datter.

LÆS OGSÅ: Politi: Kandis-Johnnys datter skal bag tremmer

Cecilie mistede sin mor, Helle Bekhøj, der i 2008 valgte at tage sit eget liv - et smerteligt tab, der angiveligt har været med til at bringe Cecilie ud af balance og på kurs mod et dårligt liv med kriminalitet og en særdelses kriminel omgangskreds, der har sin gang i den unge kvindes bolig.

I stedet for den berømte far var det hans mor - Cecilies farmor - lillesøster og Cecilies nye kæreste, der sad på tilhørerpladserne i retslokalet.

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnnys datter anholdt for rambuktyveri

De hørte Cecilie nægte sig skyldig i både hæleri og tyveriforsøg - tiltaler som Midt- og Vestjyllands Politi mener skal føre til fængselsstraf til den unge kvinde.

Tre unge mænd på 17, 21 og 25 år er ligeledes tiltalt i samme sagskompleks. Mens Cecilie Hansen har været på fri fod frem mod sagens begyndelse i dag, har de tre mænd været i politiets varetægt siden den 17. februar i år.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/3fa0629ca81f4fe6afde003333448c4d.jpg



Cecilie Hansen (i forgrunden) er tiltalt sammen med tre yngre mænd. (Foto: Kaspar Wenstrup)


Hæleri-tiltalen mod Cecilie Hansen går på, at hun ifølge anklageskriftet, som SE og HØR har fået aktindsigt i, sammen med to andre indløste stjålne skrabelodder i kiosker i Thisted.

LÆS OGSÅ: Dansktop-stjerner: - Du svigter din datter, Johnny!

Der blev ved et indbrud i "Min Købmand" i Hurup julenat sidste år i alt stjålet skrabelodder for 25.205 kroner. Det er ikke opklaret, hvem der begik indbruddet, men de stjålne skrabelodder endte ifølge politiet på ukendt vis på Cecilie Hansens bopæl. Ifølge anklageskriftet skal Cecilie Hansen i perioden 27. december til 30. december 2013 have indløst en del af de stjålne skrabelodder.

Tiltalen for tyveriforsøg stammer fra 17. februar i år, hvor Cecilie Hansen ifølge anklageskriftet udpegede autoforhandleren Thybo Biler i Vestervig som tyverimål og sammen med en 21-årig mand var hun chauffør for en 17-årig og en 25-årig mand, der klokken 00.45 natten til den 17. feruar brød ind hos Thybo Biler. Cecilie Hansen mente ifølge anklageskriftet, at der var rede penge at stjæle hos autoforhandleren, men det var der ikke, og de fire unge mennesker måtte forlade stedet uden udbytte.

Hvor Cecilie Hansen har nægtet sig skyldig i tyveriforsøget, har den 17-årige medtiltalte erklæret sig skyldig i samme forseelse, hvor Cecilie Hansen altså ifølge anklageskriftet var både initiativtager og chauffør.

LÆS OGSÅ: Kandis-Johnny køber hus til datteren

Ifølge SE og HØRs udsendte i Retten i Holstebro var Cecilie Hansen ikke voldsomt plaget af anger, men virkede afslappet og havde jævnlig øjenkontakt med de øvrige tiltalte og sin familie og nye kæreste, som sad på tilhørerpladserne. I pauserne var humøret tilmed så højt, at de tiltalte fandt overskud til at grine, smile og pjatte i pauserne.

Et af tiltalepunkterne mod en 25-årig mand går på, at han skal have solgt amfetamin fra Cecilie Hansens adresse i Hurup. Han er tiltalt for et samlet salg på 542 gram amfetamin til en værdi af 27.000 kroner, og ifølge anklageskriftet er en del af dette salg foretaget fra Cecilie Hansens bopæl.

Da denne del af tiltalen blev læst op i retten, smilede Cecilie nærmest hånende, udvekslede blikke med en af de medtiltalte, lige som hun også smilede til sin kæreste og rystede på hovedet.

Men den 25-årige i retten erkendte sig skyldig i, at han den 8. oktober 2013 på Cecilie Hansens bopæl var i besiddelse af 35,9 gram amfetamin og 1,3 gram hash med videresalg for øje. Politiet har ligeledes tiltalt den 25-årige for - ved samme lejlighed - at være i besiddelse af 2,34 gram heroin, men han sagde i retten, at der var tale om 2,34 gram af stoffet MDMA, der i tabletform er kendt som ecstasy.

Den 21-årige mandlige medtiltalte smilte ifølge SE og HØRs udsendte decideret flabet, når anklagerne mod ham blev læst op.

- Cecilies nye kæreste lader til at more sig noget over begivenhederne i retslokalet, men både hendes farmor og lillesøster signalerer med deres mimik, at de absolut ikke synes, der er noget morsomt ved situationen, rapporterede SE og HØRs udsendte blandt andet.

På et tidspunkt begyndte Cecilie Hansen og den 21-årige medtiltalte tilmed at grine.

Det skete, da det blev læst op i retten, at den 21-årige i Aalborg Arrest flere gange har råbt "bøsserøv" til og har udtalt trusler mod en betjent i arresthuset.

Cecilie var i retten iført løbesko, blå jeans, og en grå hættetrøje. Hun havde sit mørke hår samlet i en hestehale.

Under den ganske korte afhøring af Cecilie i retten svarede hun stille og forsigtigt på spørgsmålene.

Hun svarede "jep" i stedet for "ja", og det mest bemærkelsesværdige ved afhøringen af den kendte sangers datter var, at hendes forsvarer under afhøringen af sin klient om tyveriforsøget spurgte hende, hvorvidt hun bruger euforiserende stoffer, selv om det ikke har noget med tiltalen mod den unge kvinde at gøre.

Cecilie Hansen svarede blankt nej til spørgsmålet om, hvorvidt hun tager stoffer.

Efter en pause begyndte retssagen igen kl. 13 med blandt andet afhøringer af vidner i sagen.

Der blev blandt andet ført dokumentation for forskellige punkter i anklageskriften. Der blev snakket om et regnskab, der er fundet, som de tiltalte påstår bare er et ølspil.

- Hvis man lægger alle tallene sammen giver det 72.000 kroner, lød det fra anklageren.

Imens sad en af de anklagede ifølge SE og HØRs udsendte med et stort smil og prøvede at fange Cecilies opmærksomhed. Det lykkedes, og hun smilede også stort af det høje beløb.

Omkring kl. 15:15 sluttede retsmødet. Sagen fortsætter 9. september.


















Sponsoreret indhold