Nyheder9. oktober 2015

TV 2: Skønt at have Jes tilbage

Efter en længere periode væk fra skærmen er den folkekære TV-vært Jes Dorph atter parat til at påtage sig værtsrollen på TV2. Der hersker ubetinget glæde over den melding fra kanalens side
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-20787.jpg
 Foto: Thomas S. Laursen

Jes Dorph har meldt ud, at han igen er klar til arbejde vært på "Go' Aften Danmark" på TV 2, og hos kanalens bagland er der glæde at hente.

- Vi er simpelthen så glade for at have ham tilbage. Det bliver skønt at få ham tilbage i stolen og foran skærmen igen. Han har været væk fra sit arbejde, men nu er han klar igen, siger PR-chef hos TV2, Katarina Brøchner til SE og HØR.

Tidligere forklarede populære vært, der også har været sportvært på TV3, at et alkoholmisbrug tvang ham væk fra sit arbejde.

- Jeg har i perioder haft et for stort alkoholforbrug. Af hensyn til min familie, mit job og mig selv er det derfor nu nødvendigt, at jeg tager en pause og tager imod behandling for at blive helt rask, meldte Jes Dorph ud i en pressemeddelelse i begyndelsen af sidste måned.

Men nu lader behandlingen til at have båret frugt, for Jes gengælder begejstringen fra TV2’s om, at han kan arbejde igen.

- Jeg glæder mig så meget til at komme tilbage til skærmen. Jeg glæder mig faktisk som et lille barn til juleaften, siger han til TV2.

Næste gang, du har mulighed for at se den tidligere vært for TV2 Nyhederne, er som vært på ”Go’ aften Danmark” på tirsdag klokken 18.30.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold