Nyheder28. september 2015

- Jeg håber, I skammer jer: Jes Dorph klar til comeback

En kamplysten Jes Dorph-Petersen langer ud efter medierne og varsler et snarligt comeback til skærmen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-20787.jpg
 Foto: Thomas S. Laursen

Jes Dorph-Petersen, der i øjeblikket holder pause fra jobbet som vært på "Go' Aften Danmark", mens han er i behandling for sit alkoholmisbrug, er efter en pause på Facebook tilbage på det sociale medie og benytter lejligheden til at lange ud efter en række medier.

Den populære studievært skriver følgende på Facebook.

"Kære venner. Efter en pause er jeg tilbage på Facebook. Imens har enkelte medier holdt deres helt egen og ganske uskønne fest, hvor de erklærede mig degraderet til bunden af samfundets dybeste kløft", skriver den folkekære TV 2-vært der tidligere i bogen "Historier fra den anden side" afslørede bagsiden af medaljen som feteret TV-stjerne - et liv med misbrug og depression.

Og Jes Dorph-Petersen mener, at nogle medier er gået over stregen.

"Kun fragmenter af det skrevne passer med realiteterne. Det har desværre ikke været munter læsning for mine nærmeste og mig selv, og forhåbentlig sidder der nogen journalister og chefredaktører og skammer sig - bare lidt. For min skyld gerne rigtig meget", skriver han på Facebook.

SE og HØR kan meget vel være et af flere medier, Jes Dorph sigter til med sit udfald.

Vi har for et par uger siden i papirudgaven af SE og HØR fortalt, hvordan hans hustru, Louise, sammen med sine to børn fra et tidligere ægteskab allerede i juli flyttede fra parrets villalejlighed i Hellerup.

På seoghoer.dk har vi beskrevet, hvordan Jes Dorph - efter at det blev kendt, at han skulle i behandling - har aflyst en række planlagte foredrag i resten af 2015.

Han lod sig i midten af august indlægge på Tjele Søgården i Hobro, der er et anerkendt behandlings- og afrusningscenter for alkoholikere.

Men behandlingen skrider angiveligt hurtigt frem, og ifølge Jes Dorph-Petersen går der ikke længe, før han igen er at finde i dit TV.

"Jeg er snart tilbage på skærmen igen - for tv skal ses i fjernsynet", skriver han i sin Facebookopdatering.

Sponsoreret indhold