Nyheder21. november 2017

WAUW! Skønne Josephine Skriver indtager Shanghai

Dejlige danske Josephine Skriver på podiet i Kina med alle de andre billedskønne Victoria's Secret-modeller
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/josephine-skriver-21112017.jpg
 Foto: All Over Press

Mangler du inspiration til julegaven eller pakkekalenderen til hende derhjemme, så kig med i galleriet neden for.

Her kan du blandt andet se en af Danmarks absolut smukkeste eksportartikler, modellen Josephine Skriver, folde sig ud i lækkert undertøj fra Victoria's Secret, som nok vil gøre glæde både under juletræet og i soveværelset efterfølgende.

Josephine Skriver var en af et dusin billedskønne modeller, der var på podiet, da Victoria's Secret afholdt firmaets første modeshow nogensinde i Kina i storbyen Shanghai.

https://imgix.seoghoer.dk/jose-artikel.jpg

Man kan ikke andet end at komme i godt humør, når man ser på smukke Josephine Skriver. (Foto: All Over Press)

Josephine havde på scenen blandt andre selskab af supermodellen Bella Hadid, der er en blandt mange skønheder der er i stald hos Victoria's Secret.

Men det ikke alle der er heldige at blive udvalgt til det årlige show, som det der fandt sted i Shanghai forleden.

Hillerød-pigen Nina Agdal har også ved flere lejligheder været på podiet for Victoria's Secret.

Bellas søster, Gigi Hadid, der for nylig var i København, skulle også have været med i Shanghai, men hun valgte at melde fra.

https://imgix.seoghoer.dk/bella-artikel.jpg

Bella Hadid er heller ikke sådan at kimse af. (Foto: All Over Press)

En video, hvor Bella Hadid gjorde sine øjne skæve, blev tidligere i år offentliggjort på sociale medier, og den var angiveligt ikke videre populær i Kina.

Den blev opfattet som 'ufølsom' i Kina, og den er senere blevet pillet ned, og Gigi Hadid har undskyldt, men har alligevel valgt at blive væk fra det store show i Shanghai.

Josephine er meget populær langt ud over Danmarks grænser og er den mest populære dansker på Instagram med 4,4 millioner følgere.

Det er billeder som det neden for, der har været med til at sikre Josephine den suveræne førsteplads blandt danskere på Instagram.

Konkurrenten/kollegaen Nina Agdal følges af 1,7 millioner, mens nyforlovede Caroline Wozniacki og Mathilde Gøhler 'ligger nede og roder' med henholdsvis 1,1 mio. følgere og 900.000 følgere.

Hvorfor Josephine Skriber er så populær på Instagram kan du blive klogere på i galleriet neden for hvor hun, Bella Hadid og alle de andre modeller ikke overlader meget til fantasien:

Josephine Skriver, Bella Hadid Victoria's Secret-show i Shanghai 21112017

Sponsoreret indhold