Nyheder7. marts 2017

Skeptisk Bubber i kontakt med sin afdøde far

Det er en noget mere skeptisk Bubber, end vi er vant til at se, der i aftenens afsnit af "Nærkontakt" får hjælp af spirituelle vejledere til at leve et mere bekymringsfrit liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bubber.jpg
 Foto: TV3

Normalt er deltagerne i Kanal 4's nye program "Nærkontakt" rørt til tårer og overvældet over mødet med "den anden verden".

I aftenens afsnit er der dog andre boller på suppen.

Bubber er en af deltagerne i aftenens afsnit, og han giver ærligt talt ikke meget for de claivoyantes forsøg på at give ham beskeder fra det hinsides.

Flere af de clairvoyante vejledere kæmper ellers en brav kamp for at overbevise Bubber om, at han er i kontakt med noget mellem himmel og jord.

Blandt andet fortæller mediet Sebbastian, at han skulle have afdøde-kontakt til Bubbers far.

Den køber den ellers så glade tv-vært dog ikke lige med det samme.

Sebbastian fortæller at Bubbers far er stolt af sin søn, noget der bestemt ikke overbeviser Bubber om, at det faktisk er faren, der skulle være igennem til Sebbastian.

- Der synes jeg bare, så bliver den sgu for letkøbt. Fordi hvilke forældre er ikke stolte af deres barn, siger en noget skeptisk Bubber

- Vi skal jo have fat i der, hvor jeg kan genkende ham. Det er det, du skal arbejde med, kommanderer Bubber nærmest med den clairvoyante Sebbastian.

Generelt har Bubber tilsyneladende ikke meget til overs for den spirtuelle verden.

Heller ikke programmets clairvoynte business-coach, Rikke, har held med at nå igennem til den yderst tvivlende Bubber.

Rikke fortæller Bubber, at hans liv ikke altid behøver at være en stor kamp, men at han kunne komme lettere til sin succes.

Det huer dog ikke ligefrem den 52-årige tv-vært.

- Det er så let at sidde og sige alle de der ting, fastslår Bubber.

Du kan se om Bubber får smidt sin skepsis væk, når programmet "Nærkontakt" ruller over skærmen på Kanal 4, i aften klokken 21.
Indtil da kan du se klip fra aftenens program herunder:

Sponsoreret indhold