Nyheder 11. december 2014

Fylder 50 år i dag: Det vidste du (måske) ikke om Bubber

Hele Danmarks legebarn bliver ’voksen’ i dag
Af af

Fylder 50 år i dag: Det vidste du (måske) ikke om Bubber
Vi lærte ham at kende som den energiske dreng i badekarret, der iført smækbukser og omvendt kasket snakkede med seerne og underholdt sammen med General dryptud, kamelen Johanna og rockblomsten.

I dag er Bubber - med det borgerlige navn Niels Christian Meyer - så blevet 'voksen'. I hvert fald viser dåbsattesten, at han i dag fylder 50 år.

I den anledning har vi på SE og HØR samlet lidt billeder af hele Danmarks legebarn og krydret billederne med lidt facts om Bubber, som du (måske) ikke vidste.

LÆS OGSÅ: Så meget tjener Bubber

Du kan se alle billederne af Bubber nederst i denne artikel.

- Døbt Niels Christian Meyer, men er altid blevet kun blevet kaldt for Bubber, som betyder dukkebarn på hæbraisk.

- Bubber indledte sin karriere med at lave indslag via sin mobiltelefon i Kanal 2s morgenprogram 'Morgenflimmer' i slutningen af 1980'erne.

- Fik sit gennembrud i 1988 med programmet 'Bubbers Badekar' på samme kanal.

- Det populære søndagsprogram 'Snurre Snups Søndagsklub' kørte fra 1994 og frem til 2005 og samlede op mod 300.000 børn foran TV-skærmene - og her viste Bubber sågar børnene en nøgen tatoveret mand kun iført en sok (den var nok ikke gået i dag).

- Kalder selv 'Snurre Snups Søndagsklub' for det mest banebrydende program i sin karriere (der også tæller Bubber og B.S. på afveje, Danmark ifølge Bubber og Bubber & B.S. i Trøjen).

LÆS OGSÅ: Bubber fyret

- Bubber blev i 2001 ansat som børne- og ungdomsredaktør på TV 2 med ansvar for hele kanalens børne- og ungdomsflade.

- Tre år senere, i 2004, blev Bubber fyret fra stillingen, fordi han medvirkede i en reklame for Jensens Bøfhus, hvilket er forbudt for chefer på TV 2. 'Mit liv var nærmest færdigt', har Bubber senere udtalt om fyresedlen, der blev begyndelsen på en livskrise.

- Har haft stor succes med sine programmer 'Danmark ifølge Bubber', hvor han har besøgt en swingerklub, spist hash i Thylejren, besøgt SE og HØR, kastet med dværge og meget meget mere.

- Den 17. december 2009 blev Bubber anholdt ved Christiansborg, mens han var i gang med at filme en ny 'Danmark ifølge Bubber' om Greenpeace-aktivister. Han blev dog løsladt dagen efter med alle sigtelser frafaldet.

- Han og hans kone Christina Ibsen Meyer mødte hinanden, da hun var 21 og han 23 år. Parret har sammen tre børn.

LÆS OGSÅ: Bubber slår uskyldig kvinde til blods

- Besøgte Chili Klaus i 2013 - og klippet med Bubber, der nærmest bukkede under af det stærke krydderi, er i dag blevet set af over 1,2 millioner verden over (du kan se eller gense klippet nederst i denne artikel).

- Klippet med den lidende Bubber vandt tilmed prisen 'Det grinte vi alle sammen af' ved Zulu Awards 2014. Selv siger Bubber, at 'det er det værste, jeg har prøvet i mit liv, og jeg gør det ikke igen'.

Gense klippet her - og se alle billederne i bunden af artiklen:

Sponsoreret indhold