Nyheder8. december 2016

Bubbers kone tvang ham til psykolog

Det har ikke altid været nemt at være gift med Bubber. Derfor stillede hans kone for nogle år siden et ultimatum, hvis de skulle fortsætte sammen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bubber.jpg
 Foto: TV3

De seneste dage har Bubber været en del i søgelyset. I denne uge er han nemlig deltager i TV3’s underholdhningsprogram ”Til Middag Hos”, hvor han sammen med Thomas Skov, Pia Allerslev og Ditte Ylva Olsen kommer til middag i hinandens hjem.

Her har han bragt sindene i kog hos seerne, fordi han ikke har været bleg for at stille provokerende spørgsmål eller sige sin mening. I aften er det så Bubbers egen tur til at være i centrum, når de tre andre gæster besøger TV-værtens hjem.

Her falder snakken blandt andet på hans lange ægteskab med Christina Ibsen Meyer, også kaldet ”Ibsen”. De to har været gift siden 1991, men ligesom mange andre ægteskaber, har det ikke altid været en dans på roser.

- Jeg inviterede hende ud, da hun kom til casting til at indspille en sang til ”Bubbers Badekar”. Og ni måneder efter kom Sofia (parrets ældste datter), fortæller han.

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/bubber_og_kone.jpg
 (Foto: All Over Press)

Men i en tid, hvor Bubber havde fuld fart i karrieren, var der ikke meget tid til familielivet. Derfor var det Ibsen, der måtte stå for alt det huslige. I årenes løb fik de yderligere to børn, der voksede op med en far, der aldrig helt var til stede.

Ibsen, der rigtigt er uddannet skuespiller, måtte også opgive sin karriere for at Bubber kunne få lov til at fortsætte sin med fuld fart på.

- På et tidspunkt har hun jo råbt op, men jeg har jo ikke hørt det. Så en dag kom jeg hjem til en seddel på bordet, hvor der stod, at hun boede der ikke mere. Der lå også et nummer til en psykolog, og jeg måtte først ringe til Ibsen, når jeg havde talt med psykologen, fortæller han.

Efter noget betænkningstid og et ordentligt wake up call, da han fik børnene på besøg alene, fulgte han sin kones opfordring, og det førte til en lidt anderledes vane.

Psykologen gav nemlig Bubber en sten, som skulle minde ham om at være den bedste udgave af sig selv fremover.

- Jeg tænkte, hvad er det for noget, det her. Men jeg tog da en sten, for det bad hun mig jo om. Efter et par uger tænkte jeg, at jeg prøver sgu lige at tage den med på arbejde. Og så har jeg faktisk gået med den lige siden, siger han i programmet og hiver en lille slidt sten op af lommen.

Du kan se ”Til middag hos” med Thomas Skov, Bubber, Ditte Ylva og Pia Allerslev i aften klokken 19.00 på TV3.

Se klippet, hvor Bubber fortæller om den mørke periode i ægteskabet, herunder

I galleriet herunder kan du se mange flere billeder af Bubber.

Fylder 50 år i dag: Det vidste du (måske) ikke om Bubber

Sponsoreret indhold