Hollywood15. oktober 2017

"SKAM" bliver genindspillet på fem forskellige sprog

Er du vild med "SKAM", så kan du godt begynde at glæde dig. Der dukker nemlig snart fem nye versioner af den populære serie op
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ssd39ava5snvxutvhdql_arpvlmnw5ohef71njqhittq.jpg
 Foto: NRK

Er du en af dem, der savner TV-serien "SKAM", så kan du godt begynde at glæde dig.

Den populære norske serie bliver nemlig snart genindspillet i fem forskellige versioner på fem forskellige sprog. Det skriver Variety.

Det er TV-stationer i Holland, Italien, Tyskland, Frankrig og Spanien, der har fået lov til at genindspille TV-serien af norske NRK.

De fem TV-stationer, der skal lave genindspilningerne, er nøje udvalgt af de norske producenter. De vil nemlig ikke have genindspilninger af serien for en hver pris.

- Vi ville hellere have nogle få rigtigt gode genindspilninger, end en masse middelmådige, fortæller Haakon Moslet fra NRK til Variety.

Et af kravene til de nye versioner af "SKAM" har været, at producenterne skal lave en masse research i deres hjemlande, før de laver de nye serier, så de problemer og dilemmaer, der bliver at finde er specifikke for det land, serien foregår i.

Herhjemme har vi også vores egen version af "SKAM", det er dog ikke som TV-serie, men derimod som et teaterstykke med blandt andet Mathias Käki i en af rollerne.

Den fjerde og sidste sæson af "SKAM" blev vist i foråret, dengang fortalte seriens skaber, hvorfor man valgte at stoppe serien efter fjerde sæson.

- SKAM har været et 24-timers job. Det har hele tiden været sjovt at lave, og jeg tror, at det har givet serien et overskud, og bevirket, at det som sker i SKAM-universet føles overraskende og morsomt. Nu har vi bestemt, at der ikke kommer en ny sæson til efteråret. Og selv om jeg ved, at en del af jer muligvis vil blive vrede og kede af det, er jeg helt sikker på, at det er den rigtige beslutning, skrev Julie Andem på sin Instagram-profil i april.

Du kan se billeder fra "SKAM"-holdets sidste fest sammen, da det allersidste afsnit af serien var blevet vist, i galleriet herunder

SKAM, fest efter sidste afsnit i Norge, september 2017

Sponsoreret indhold