Nyheder23. november 2018

Simon og Asta tilfredse før finalen: Sølv er nok

De to par bruger lige nu deres sidste kræfter på at blive klar til fredagens afdansningsbal i Horsens. For det ene par - Simon Stenspil og Asta Björk - er suset fra salen en sejr i sig selv.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/asta_og_simon_-_vild_med_dans.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Benene er ømme, og søvnen er minimal.

Der er på alle måder dømt finaleuge i ”Vild med dans” for Mads Vad & Molly Egelind og Asta Björk & Simon Stenspil.

Efter 11 uger på dansegulvet er de klar til at bruge deres sidste kræfter i fredagens finale.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/vild_med_dans_4.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Der er godt humør i begge lejre inden fredagens finalebrag. (Foto: Thomas Laursen)

– Dansetrinene kører inde i hovedet på mig, og jeg tænker bare på, hvad vi har nået, og hvad vi skal nå at øve, og jeg sover ikke rigtig, siger 20-årige Asta Björk.

Hun er helt sensationelt nået hele vejen til finalen, selv om det er hendes allerførste sæson som professionel danser i det populære fredagsshow.

– Jeg er selvfølgelig vildt stolt, men jeg har ikke nået at fordøje det. Jeg tror først, at det rammer mig for alvor, når det er slut.

– Lige nu er jeg så fokuseret på opgaven, lyder det fra danseren, der har frækt selskab af den 35-årige skuespiller Simon Stenspil på dansegulvet.

– Det betyder alt at stå i den finale.

– Det er ikke, fordi jeg ikke har lyst til at vinde, men bare det at stå der og mærke suset af så mange mennesker er fuldstændig vanvittigt, jubler Simon, da SE og HØR møder parret midt i en af sæsonens allersidste træningstimer.

Benzin på bålet

I lokalet ved siden af er Mads og Molly også i gang med at gøre sig klar til fredagens finale.

– Selvfølgelig vil vi gøre alt, hvad vi kan for at hive det trofæ hjem, men det er ikke noget, vi går rundt og tænker på.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/vild_med_dans_-_mads_og_molly.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Mads Vad og Molly Egelind er ikke i tvivl om, hvad der er rivalernes største styrke. – Deres største styrke er, at de er så umiddelbare i deres udtryk og deres koreografi. Når Simon går på gulvet, er han så fri og Simon-agtig, siger Mads. – De to har så meget krudt i røven, og så er de bare nogle gode kammerater, så det er godt stå i en finale med dem, supplerer Molly.

Lige nu tænker vi bare på at lave den fedeste dans, siger 34-årige Mads Vad.

– Det er ikke det at vinde, der er benzinen i den her uge.

Benzinen er, at vi vil gøre os selv og hinanden stolte, og vi vil lægge alle vores kræfter i at gøre vores allerbedste, siger Molly Egelind.

– I sådan en konkurrence er det eneste fornuftige at gøre os umage og være, som vi altid har været, siger den 31-årige skuespiller.

Sponsoreret indhold