Bookmaker ikke i tvivl: Her er finalisterne i årets "Vild med dans"

Foto: Thomas Laursen

I aften er der semifinale i "Vild med dans", og det betyder også, at vi skal sige farvel til et af de tre resterende par i dansekonkurrencen. 

Og spørger man bookmakerne hos Danske Spil, så er der ikke tvivl om, hvem det er, der kommer til at forlade dansekonkurrencen her til aften.

- Vi vil blive meget overraskede, hvis ikke Molly Egelind står i finalen. Hun har været vores favorit hele vejen igennem showet, og hun er også den bedst dansende af alle deltagerne. Derfor giver det også pengene hele 13 gange igen, hvis Molly Egelind stemmes ud i denne uge, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Dermed bliver det Esben og Simon, der skal kæmpe om den sidste finaleplads, og der mener Danske Spil, at det er Esben Dalgaard, der trækker det korteste strå. 

- Det bliver en tæt duel mellem Esben Dalgaard og Simon Stenspil om, hvem der snupper den sidste plads. Og her bliver seerstemmerne meget afgørende, fordi antager vi at Molly Egelind igen får flest stemmer af dommerne og også får flest stemmer af seerne, så ryger den af de to mandlige nydansere, der får færrest seerstemmer, siger Peter Emmike Rasmussen, og tilføjer:
 
- Esben er den eneste af de tre tilbageværende deltagere, der har været i omdans, og det har han været to gange. Og så er han oppe imod Simon Stenspil som har været førsteudfordrer til Molly Egelind igennem stort set hele showet. Derfor peger vi også på Esben som den, der trækker det korteste strå og ryger ud af "Vild med Dans", hvilket vores odds på 1,35 også indikerer.
 
Parrene skal i aften på gulvet tre gange for at danse. 
 
Det er dog kun to af dansene, hvor nydanserne får hjælp fra deres partner.
 
De tre tilbageværende deltagerre skal nemlig også danse mod hinanden i en dyst, som er skabt af koreografen Toniah Pedersen. 
 
Inden da skal alle parrene på gulvet i en argentinsk tango, og så skal parrene danse den dans, som de dansede i det allerførste program af "Vild med dans".
 
Det vil sige, at vi skal se Molly & Mads samt Esben & Mille i en Jive, mens Simon & Asta skal danse Cha cha cha. 
 
Derudover byder aftenens semifinale også på liveoptræden fra Medina, der kommer og spiller sin nyeste single "Væk mig nu". 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close