Asta er finale-klar: Alle sagde, jeg ville ryge ud tidligt

Asta Björk har danset sig hele vejen i finalen i sin første sæson af \

Asta Björk har danset sig hele vejen i finalen i sin første sæson af "Vild med dans".

Foto: Thomas Laursen

Det er mere reglen end undtagelsen, at nye professionelle dansere i "Vild med dans" ikke skal regne med at komme i finalen.

Det er nemlig kun sket en gang tidligere, at en ny professionel danser er endt i finalen i det populære danseprogram, og vi skal hele 13 år tilbage. 

Det var nemlig det år, hvor Vickie Jo Ringgaard som ny professionel danser vandt sammen med skuespilleren David Owe. 

Faktisk er det mere normalt, at en ny professionel danser ryger ud som den allerførste. 

Det er nemlig sket hele syv gange tidligere. Senest var da den professionelle danser Patricia Tjørnelund røg ud som den første sammen med skuespilleren Sami Darr i 2015-sæsonen af "Vild med dans".

Dermed har Asta Björk haft alle odds imod sig, da hun i stod på dansegulvet i "Vild med dans" for første gang. 

- Det er så overvældende. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal tænke, fortalte Asta Björk helt overvældet, da kameraerne var slukket efter semifinalen i "Vild med dans" i fredags.

Hun havde nemlig heller ikke selv tænkt, at hun skulle kunne komme til at stå i en finale. 

- Aldrig nogensinde. Jeg tænkte bare, at det er ikke noget, der sker. Jeg tror aldrig, at jeg lod mine tanker række så langt, fortalte hun.

Rygtet om, at man umuligt kunne komme særligt langt i "Vild med dans", når det var ens første sæson i programmet, havde hun da også allerede hørt fra flere af hendes venner og bekendte, der havde advaret hende imod at sætte forventningerne for højt- 

- Det er hvad jeg fik at vide af alle jeg kender, at jeg skulle være forberedt på, at når man kommer ind som ny, så er det supernederen. Og de kommer til at være nederen over for dig, og du ryger ud hurtigt. Det havde jeg gjort mig klar på, så det er en meget anderledes oplevelse, sagde Asta, mens hun stolt stod sammen med partneren Simon Stenspil.

Se interviewet med Asta og Simon herunder

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close