Silvia: Udspionerede sin utro mand

Mens kongen var ude at føjte, lå hans kone på lur

Mens kongen var ude at føjte, lå hans kone på lur

Foto: All Over

Det er næppe kommet som en stor overraskelse for dronning Silvia, da det kom frem, at hendes mand har haft en affære med den svenske popsanger Camilla Henemark og ud over det har brugt formuer på strippere og champagnepiger.

Læs også: Kong liderlig

Nu bliver det nemlig afsløret, at Silvia selv havde en stærk mistanke om, at hendes mand var ude i noget snavs, og derfor udspionerede ham.

Der er tale om et konkret tilfælde fra 2003, hvor Carl Gustaf deltog i en fødselsdagsfest for sin gode ven Aje Philipson. Med til festen var blandt andre netop Camilla Henemark, som kongen angiveligt skulle have haft en affære med på daværende tidspunkt.

Læs også: Skal den svenske konge gå af?

Playboy-fotografen Bingo Rimér, som havde skaffet et hav af letlevende damer til lejligheden, var også inviteret. Og det var netop ham, der tog dronningen på fersk gerning, mens hun var i gang med at holde øje med sin mand.

Til norsk SE og HØR fortæller Bingo Rimér, at han så dronning Silvia sidde på bagsædet af en mørk bil hele aftenen sammen med folk fra sikkerhedspolitiet. Hun forlod først stedet, da Carl Gustaf forlod festen.

Allerede da historierne om Carl Gustafs vilde liv begyndte at se dagens lys, gik der rygter om, at dronningen kendte alt til sin mands hemmelige aktiviteter.

Læs også: Silvia: Bliver hos Carl Gustaf.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close