Nyheder4. november 2010

Kong liderlig

Svenske kong Carl Gustaf har brugt tusindvis af kroner på strippere. Ny skandalebog afslører alt
"Hej hej, I har vel ikke en halvnøgen blondine med?" Ifølge ny bog har Carl Gustaf haft mere end travlt med at bedrage sin kone og bruge penge på strippere og sangerinder.
"Hej hej, I har vel ikke en halvnøgen blondine med?" Ifølge ny bog har Carl Gustaf haft mere end travlt med at bedrage sin kone og bruge penge på strippere og sangerinder.
 Foto: Martin Høien

Det er ikke nyt, at de europæiske kongehuse er lidt flossede i kanten, når det kommer til utroskab og letlevende kvinder.

Broderfolkets kong Carl Gustaf er dog tæt på at tage prisen, som den største trussetyv af dem alle.

Læs også: Gustafs mange bommerter

Ifølge den kommende bog "Carl XVI Gustaf" har det svenske overhoved nemlig svært ved at holde sig fra især strippere og smukke popsangere.

1990'erne var tilsyneladende en vild periode for monarken. I hvert fald indledte han et forhold til den storbarmede sangerinde Camilla Henemark fra gruppen "Army of Lovers", og havde sågar planer om at stikke af til en ø i Fransk Polynesien med Henemark.

Læs også: Som far, som søn

Bogen fortæller også om et stort forbrug af strippere. Heller ikke under officielle statsbesøg kunne Carl Gustaf holde sig i skindet.

Under et visit i Slovakiet i 2008 brugte han, ifølge bogen, to timer i enerum med en champagnepige. Ud over de 10.000 dollars det kostede, lagde levemanden også lige 2000 dollars i drikkepenge.

Dronning Silvia skulle være vidende om alle Carl Gustafs seksuelle udenoms-eskapader.

Læs også: Smider om sig med penge

Venner til Carls Gustaf dementerer dog alle bogens beskyldninger, mens kongehuset selv ikke vil kommentere noget, før de har læst detaljerne.

Hoffet afviser dog ikke en eventuel retssag.

- Vi agerer, hvis det behøves, siger den svenske hofkommunikationschef Nina Eldh ifølge B.T.


Sponsoreret indhold