Nyheder5. juli 2017

Silas ude af "Vild med dans": Nu svarer TV 2

Silas Holst afslørede i går, at han ikke er med på holdet, når "Vild med dans" vender tilbage til efteråret, nu afslører TV 2 lidt af grunden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dfdsfbaerer.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

I går sprang Silas Holst lidt af en bombe, da han afslørede, at han ikke skal være med i årets udgave af "Vild med dans".

Og det selvom han rigtigt godt kunne tænke sig at være med.

- Kære alle. Mange har spurgt, om jeg skal lave Vild Med Dans i år. Tænker jeg helst ville være den første til at svare jer. Og svaret er, NEJ det skal jeg desværre ikke. Jeg havde ellers sat mit efterår af til det og ville gerne. Men min deltagelse er "ikke nødvendig" i år, skrev Silas på Instagram.

Nyheden har fået mange "Vild med dans"-fans op i det røde felt. Og flere fans er kommet med vrede bemærkninger på "Vild med dans"-Facebooksiden og også på SE og HØRs opslag omkring, at Silas ikke skal være med i år.

Nu tager TV 2 så bladet fra munden og kommenterer Silas' ufrivillige exit.

- Det er rigtigt at Silas ikke er med i år. Vi har altid været glade for Silas' medvirken, men der er mange ting, det skal gå op i en højere enhed, når vi sætter holdet til en ny sæson "Vild Med Dans". Vi glæder os til at præsentere det nye hold, skriver Thomas Richardt Strøbech, der er underholdningsredaktør på TV 2 i en mail til SE og HØR.
Se flere billeder af Silas Holst i galleriet herunder

Silas Holst - Billeder af ham

Sponsoreret indhold