Nyheder11. september 2015

Silas savner ”Vild med dans”

Silas Holst har siden sejren i sidste sæson af ”Vild med dans”, takket nej til denne omgang, men han er ved at få kolde fødder over den beslutning
https://imgix.seoghoer.dk/media/919fe8db0915483d950ddde92d0f9175.jpg
 Foto: All Over Press

Danseren Silas Holst har skrevet et ny blogindlæg med titlen ”Knap så vild med dans idag”, hvor han både ser tilbage på sidste års sæson og den sæson, der starter i aften på TV.

- Har hele tiden været afklaret med mit valg om at sige pænt nej tak i år, men kan godt mærke Idag trækker det lidt tænder ud. Måske nok fordi jeg har prøve fri, og dermed ikke skal noget i aften.

Samtidig mindes han tiden med den tidligere vejrvært Sara Maria Franch-Mærkedahl, hvordan de havde deres første møde og endte med at gå hele vejen til sejr i 2014. Silas vælger dog ikke at dvæle alt for meget ved fortiden.

Heldigvis er han da ikke helt fri for ”Vild med dans” i denne omgang. Han er nemlig blevet tilbudt en tjans, han ikke kunne sige nej til.

- For nu hvor jeg ikke er med i år, er jeg i stedet blevet tilbudt at være Tv2.dk ‘s kommentator på programmet hver mandag.

Men den glade danser er stadig i tvivl om, hvad han skal gøre i aften, når første program løber over skærmen, og han spørger sine følgere til råds, hvilken beslutning han skal tage.

- Men er i et kæmpe dilemma. Jeg skal i Go’ aften Danmark i aften og snakke om VMD, og derefter skal jeg finde ud af hvad jeg skal. Om jeg skal køre ud i studiet og se det live eller om jeg skal køre hjem til min mor og sidde på sofaen. Kan sgu ikke helt mærke om det er for mærkeligt for mig at sidde derude og tænke “:øv jeg ikke skal danse og være en del af det” eller om det ville være den perfekte måde at nyde showet på…?!?! spørger Silas i sit indlæg.

Du kan følge ”Vild med dans” her på SE og HØRs site fra den røde løber allerede kl. 19:00.

Du kan læse hele Silas' blodindlæg HER.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png

Sponsoreret indhold