"Vild med dans": John Faxe i kjole

John faxe Jensen var en rigtig spasmager, da han iklædte sig kjole under forberedelserne til \

John faxe Jensen var en rigtig spasmager, da han iklædte sig kjole under forberedelserne til "Vild med dans". (Foto: Claus Poulsen)

Foto: Claus Poulsen

Den tidligere fodboldspiller John Faxe Jensen er i fuld gang med forberedelserne til sin deltagelse i ”Vild med dans”. I den forbindelse hoppede han i en dansekjole, som du kan se et billede af i bunden af artiklen.

Dansepigen Karina Frimodt fik sig et noget anderledes syn, da hun mødte op til dansetræning sammen med partneren John Faxe Jensen denne morgen.

Han var nemlig i det muntre hjørne og havde taget en kjole på. Det måtte hun simpelthen tage et billede af og dele på Instagram.

- Sådan et syn mødte jeg her til morgen :-) Den altid positive, glade og nu farverige dansepartner! skriver Karina Frimodt sammen med billedet af John Faxe i den røde kjole.

John Faxe Jensen prøver måske at nedtone sin nervøsitet forud for premieren på ”Vild med dans”. Han har nemlig tidligere fortalt til Ritzau, at han måske får nerver i kroppen til den tid.

- Jeg tror, at jeg vil være en del mere nervøs, når jeg på fredag går ned ad de tre trin til dansegulvet, end jeg var, da jeg spillede med i EM-finalen. Der kommer til at være nerver på og masser af sommerfugle i maven, sagde John Faxe.

Den 12. omgang af ”Vild med dans” har premiere på fredag d. 11. september kl. 20.00 på TV2.

Du kan se John Faxe Jensen i kjole her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close