Nyheder11. september 2015

”Vild med dans” LIVE-TV: Kom med på den røde løber

I aften skydes 12. sæson af ”Vild med dans” i gang – og traditionen tro er SE og HØR klar til at give dig de allerbedste historier fra dansegulvet. I aften sender vi tilmed LIVE-TV, når gæsterne ankommer på den røde løber – se hvordan du følger begivenhederne lige her!
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-79982.jpg
 Claus Poulsen

Så er det igen tid til at få kridtet danseskoene og svinge hofterne, når 12. sæson af det populære ”Vild med dans” løber over skærmen i aften.

SE og HØR er traditionen tro klar til at give dig de allerbedste historier fra dansegulvet. Og vil du have endnu mere ”Vild med dans”-underholdning, er der al mulig grund til at gå ind på SE og HØRs hjemmeside i aften fra kl. 19:00.

Her sender vi nemlig LIVE-TV, når de mange kendte gæster ankommer på den røde løber for at se de 12 nydansere gøre deres allerbedste på dansegulvet.

Du skal derfor gå ind på sh.dk kl 19:00 – her vil du kunne se LIVE-TV fra den røde løber.

Blandt de kendte gæster i aften er blandt andre Rasmus Seebach, som kigger forbi for at underholde med sin nye single. Imens skal de 12 nydansere forsøge at imponere i enten en cha-cha-cha eller vals, og selv om ingen forlader konkurrencen i aften, er konkurrencen for alvor i gang.

Dommernes og seernes stemmer går nemlig videre til næste program. De 12 nydansere tæller blandt andre en cirkusartist, en politiker, super seje sportsfolk og nogle af landets dygtigste skuespillere og sangere, og alle er klar til at give sig fuldt ud på hele Danmarks dansegulv.

Husk at festlighederne allerede begynder kl. 19:00 på sh.dk! God fornøjelse!

Sponsoreret indhold