Silas Holst springer ud som TV-vært

Silas Holst får sit helt eget program på TV3.

Silas Holst får sit helt eget program på TV3.

Foto: All Over Press

 

Danseren, skuespilleren og burgerbar-ejeren Silas Holst får sit helt eget program på TV 3.

Det har han netop afsløret på Instagram.

Programmet hedder "Vi er bare mænd".

Man kan mærke på Silas, at det har været svært for ham at holde tæt med sin kommende værtsrolle.

-Så må det siges højt . Jeg har fået lov til at blive vært på et helt nyt program på TV3. Et program jeg er uhyggeligt stolt over at være en del af, skriver Silas Holst.

- "Vi er bare mænd" - er et program der følger de seks modigste mænd jeg nogensinde har mødt. Deres kamp for at bygge selvværd og selvtillid op. Jeg glæder mig som et lille barn til I snart kan møde dem i jeres fjernsyn - og håber I tager godt imod dem, fortsætter Silas.

De seks mænd, der medvirker i programmet bærer tilsyneladende rundt på noget 'tung bagage'.

- De er for vilde og et studie i vilje og i at omfavne livet på trods af udfordringer. Jeg holder vanvittigt meget af dem alle og ved I også kommer til det. Kommer snart på TV3, slutter Silas.

Han var ikke med i sidste års "Vild med dans", og heller ikke i den kommende omgang VMD, der begynder den 7. september, er den tidligere vinder at finde blandt de 12 professionelle dansere, så han kan have fuldt fokus på den kommende værtsrolle.

Silas har ikke tidligere selv været vært i et TV-program, men har sammen med eksmanden Johannes Nymark og Louise Mahnkopf været hovedpersonerne i TV-programmet "Silas - mig, min mand og "min kone" på Kanal 4.

Silas Holst var indtil sidste år gift med skuespilleren Johannes Nymark. 

Parret meddelte i starten af december, at de efter syv år som ægtefolk gik hver til sit

- Livet er fuldt af udfordringer og op- og nedture. Det er fuldt af kærlighed, sorg, travlhed og alt muligt andet som gør, at det ikke altid flasker sig som vi havde forestillet os det. Silas og jeg har valgt at skilles som kærester og ægtemænd- men vi bliver sammen som tætte venner og ikke mindst som forældre til vores to fantastiske børn. Den gnist, der holdt os sammen som par, er på udramatisk vis og uden indblanding fra en tredjepart, forsvundet. Børnene skal skånes og vi ønsker plads til at finde den rigtige plads til os selv og vores lille familie. Det beder vi alle om at respektere, skrev Johannes Nymark på sin Instagram og Facebook. 

Silas Holst og Johannes Nymark har sammen med Silas' gymnasieveninde Louise Mahnkopf datteren Maggie My på tre og sønnen Bob Jones på 1 år.

Silas Holst: - Han får mig til at grine rigtig meget

Silas er komet videre efter skilsmissen og har fundet en ny kæreste.

Det er den tidligere "Paradise Hotel"-deltager, Nicolai Schwartz.

De stod officielt frem som kærester først i april.

Midt i april fortalte Silas så, hvad det var han faldt for hos Nicolai.

Det gjorde han i et interview med Billed-Bladet

- Han får mig til at grine rigtig meget, og det er dejligt. Han er virkelig god humor, og det er dejligt. Og så synes jeg, han er en meget pæn mand. Det er jo dejligt at få det i samme pakke, sagde Silas til ugebladet

De to har kendt hinanden de sidste ti år, men det er altså først nu, at de har fået øjnene op for hinanden.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close