Nyheder 5. august 2018

Efter skilsmissen: Silas og Johannes på scenen sammen

Det kan godt være, at de ikke er gift længere, men det afholder ikke Silas Holst og Johannes Nymark fra at optræde sammen på scenen
Foto: Dan Mariegaard

Det kom som et chok for de fleste, da Silas Holst og Johannes Nymark sidste år afslørede, at de havde valgt at lade sig skille.

Heldigvis har de to entertainere valgt at bevare deres gode venskab, og senere på måneden skal de optræde sammen på scenen. 

Det sker ved Gadekærskoncert i Vallensbæk den 16. august. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Her skal det tidligere ægtepar give publikum en musikalsk oplevelse i samarbejde med Vallensbæk kirkes kor. 

Det var den 5. december sidste år, at Silas og Johannes sprang bomben om deres skilsmisse.

- Livet er fuldt af udfordringer og op- og nedture. Det er fuldt af kærlighed, sorg, travlhed og alt muligt andet som gør, at det ikke altid flasker sig som vi havde forestillet os det. Silas og jeg har valgt at skilles som kærester og ægtemænd- men vi bliver sammen som tætte venner og ikke mindst som forældre til vores to fantastiske børn. Den gnist, der holdt os sammen som par, er på udramatisk vis og uden indblanding fra en tredjepart, forsvundet. Børnene skal skånes og vi ønsker plads til at finde den rigtige plads til os selv og vores lille familie. Det beder vi alle om at respektere, skrev parret i en fælles besked på de sociale medier. 

Artiklen fortsætter efter billedet

A post shared by Johannes Nymark (@joe_ny) on

Silas Holst og Johannes Nymark har sammen med Silas' gymnasieveninde Louise Mahnkopf datteren Maggie My på tre år og sønnen Bob Jones på et år. 

Den populære "Vild med dans"-danser har efter skilsmissen fra Johannes fundet sammen med "Paradise Hotel"-fyren Nikolaj Schwartz

Johannes Nymark dannede efter skilsmissen par med Jonas Løvik, det forhold gik dog i stykker igen i løbet af foråret.

Se flere billeder af Silas Holst i galleriet herunder

Silas Holst - Billeder af ham

Sponsoreret indhold