Nyheder25. april 2018

Ærlig Silas Holst: Min far har Alzheimers

Silas Holst fortæller nu åbent om, hvordan hans far er blevet diagnosticeret med sygdommen Alzheimers
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/00_178.jpg
 (Foto: All Over Press)

Silas Holst er blevet ambassadør for Folkebevægelsen for et demensvenligt Danmark, og i den forbindelse fortæller han selv, hvordan han har fået den frygtelige sygdom helt tæt ind på livet.

Hans far har nemlig fået konstateret Alzheimers.

Det skriver Faglige Seniorer.

- Det er en stor og voldsom forandring, når demens rammer ens familie. Rollerne bliver pludselig byttet om, og ens forhold ændrer sig, fortæller Silas Holst til Faglige Seniorer.

Han fortæller samtidig, at det ikke er alle aspekter af diagnosen, der er negative.

- Men der er også gode ting, og på mange måder har min fars sygdom ført mig tættere sammen med ham og mine søskende, fortæller han.

Omkring 85.000 danskere lever i dag med demens og 400.000 er nære pårørende til en person med demens. Som ambassadør for Folkebevægelsen for et demensvenligt Danmark, skal Silas Holst blandt andet være med til at sætte fokus på sagen den 27. maj, hvor hele Danmark er inviteret op til dans. Det kan du se mere i videoen herunder Artiklen fortsætter efter videoen

Ny kæreste til Silas

I december sidste år, fortalte Silas Holst, at han skulle skilles fra manden Johannes Nymark, men heldigvis har han allerede fundet kærligheden igen med "Paradise Hotel"-deltageren Nicolai Schwartz.

Det er dog kun et par uger siden, at Silas Holst og Nicolai Schwartz stod officielt frem som kærester.

Men parret har efterhånden været sammen i et par måneder. Allerede tilbage i januar kunne SE og HØR nemlig fortælle, at Silas Holst atter havde fundet kærligheden.

Det nyforelskede par har i løbet af den tid, de har været sammen, blandt andet været en tur i London, og for nyligt smuttede de så til Paris sammen.

Ligesom Nicolai også var at finde i Det Ny Teater, da Silas havde premiere på "The Book of Mormon" i januar.

Sponsoreret indhold