Nyheder 29. marts 2017

Silas Holst scorer ny hovedrolle

Den tidligere "Vild med dans"-deltager kan snart opleves i endnu en storslået musical

Silas Holst kan allerede skrive "Saturday Night Fever", "Dirty dancing", ”Anything Goes” og flere andre musicals på cv'et. Men forhåbentlig er der plads til endnu flere på papiret, for nu har den 34-årige far til to scoret endnu en hovedrolle på de skrå brædder.

Sammen med talentet Sicilia Gadborg kan Silas opleves i den ikoniske "Flashdance", der bliver åbningsforestillingen, når den gennemrenoverede teatersal i Scandic Falkoner slår dørene op i marts 2019.

Og Silas glæder sig til at prøve kræfter med musicalversionen af kærlighedsfilmen, der lokkede publikum i biograferne i 1983.

- Publikum kan virkelig glæde sig til at se Sicilia Gadborg og Silas Holst sammen på scenen. De er begge ekstremt talentfulde, og de klæder virkelig hinanden. Samtidig har vi at gøre med to virkelig dygtige dansere, der er nogle af de bedste i landet til både at synge, danse og spille skuespil, som en stor musical også kræver. Det bliver virkelig ”Flashdance” for fuld udblæsning, siger producent og souschef Eva Præstiin.

Også Executive Producer Jesper Winge Leisner ser frem til at starte selskabets samarbejde med Scandic Falkoner med netop FLASHDANCE THE MUSICAL:

- Det bliver en fest af de helt store med masser af dans, sang og romantik. Samtidig kan vi love publikum, at de vil få en ekstra dimension ved at opleve de nye eksklusive rammer i Scandic Falkoner med restauranter, barer, lækre VIP områder og ikke mindst optimale overnatningsmuligheder for de af vore gæster som kommer langvejs fra. Her har vi alt under ét tag.

Sponsoreret indhold