Nyheder11. januar 2017

Se billedet: Silas Holst og Johannes Nymark er blevet forældre igen

Silas Holst og Johannes Nymark blev lørdag forældre for anden gang. Louise Mahnkopf fødte lørdag en velskabt søn – se det skønne billede af den lille ny her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/silas.jpg
 Foto: All Over Press)

Silas Holst og Johannes Nymarks regnbuefamilie har fået et nyt medlem.

Lørdag nedkom Louise Mahnkopf således med familiens andet barn, en lille velskabt søn.

Den lykkelige og glædelige begivenhed afslørede Silas Holst onsdag formiddag på sin Facebook- og Instagram-profil, hvor han har delt et billede af det lille vidunder.

- Lørdag kl.19.53 blev 4 til 5 da dette lille vidunder kom til verden. 52 lang og 4100 g stor... Indtil videre bliver han kaldt for #babyBob og er nem og fin!! Alle har det godt og en vis storesøster er meget stolt, og jeg er meget på toppen og forelsket i min familie, skriver den nybagte far til to som kommentar til billedet.

null

Regnbuefamilien har i forvejen datteren Maggie My, der kom til verden i efteråret 2014.

Silas Holst, Johannes Nymark og Louise Mahnkopf har aldrig lagt skjul på, at de ønskede at udvide familien. I Kanal 4-serien "Silas, Johannes og Louise", der blev sendt sidste forår, kunne danskerne følge regnbuefamiliens ønske om at udvide familien. I programmet afslørede familien, at Louise Mahnkopf var gravid, men hun mistede desværre barnet i sjette uge.

I november sidste år kunne Silas Holst afsløre den glædelige nyhed, at Louise Mahnkopf igen var gravid.

- Vores lille familie bliver udvidet i starten af det nye år og DET glæder vi os til.Maggie får en lillebror. Alt er godt og vi er MEGET glade. Resten holder vi for os selv denne gang, skrev Silas Holst til et scanningsbillede, som han lagde på Instagram.

Og nu har Louise Mahnkopf altså født en velskabt søn.

Sponsoreret indhold