Nyheder18. december 2017

Silas Holst og Johannes Nymark: To travle og succesrige mænd

Både Silas Holst og Johannes Nymarks karrierer tog fart efter, at de to populære herrer mødte hinanden. Aldrig har de været mere succesfulde - desværre holdt kærligheden ikke.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/silas-holst-og-johannes-nymark.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Syv år sammen, fire som ægtemænd og med to børn til følge. Men nu er kærlighedsflammen udbrændt for landets hotteste homopar, Johannes Nymark og Silas Holst.

Hvad der præcist har slået hovedet på sømmet for Silas og Johannes, vil det opløste ægtepar endnu ikke ud med.

Dog kan der ikke herske tvivl om, at de to showbiz-fyres succesfulde karrierer kan være en af årsagerne til bruddet.

Selv angiver Silas og Johannes da også netop det travle liv som en afgørende faktor i den hårde beslutning om at gå hver til sit.

- Livet er fuldt af udfordringer og op- og nedture. Det er fuldt af kærlighed, sorg, travlhed og alt muligt andet som gør, at det ikke altid flasker sig som vi havde forestillet os det, lyder det i ægtemændenes samstemmende besked på Facebook og Instagram.

Der er da heller ikke noget at sige til, hvis kærestetid og tosomhed de seneste måneder har lidt et knæk midt i det for så mange svært forenelige karriereræs og familieliv.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/silas-holst-og-johannes-nymark3_0.jpg
 Foto: Claus Poulsen

Silas Holst og Johannes Nymark sammen med Louise Mahnkopf, der har fødte trioens børn. (Foto: Claus Poulsen)

Både Silas og Johannes har som henholdsvis Danmarks musicalstjerne nummer et og nyt værtshåb på DR haft propfyldte kalendere – og når man samtidig skal være der for to små børn, er der ikke megen tid til at pleje forholdet.

Heller ikke selv om man er tre forældre til at få de praktiske ender til at mødes. Tværtimod gør det det måske endnu sværere at koordinere den travle hverdag.

Parret understreger på de sociale medier, at de fortsat har kæmpe kærlighed til hinanden, men at gnisten er forsvundet.

I øvrigt ganske udramatisk og uden en tredjeparts indblanding, forsikrer de.

Opdateringen fra Silas fik i kommentarsporet da også lynhurtigt tre hjerter med på vejen fra Johannes, mens Silas selv kvitterede med et enkelt af slagsen.

– Det er den rigtige beslutning for os at fortsætte vores liv som venner og fædre i tæt samarbejde. Vores børn skal skånes, og vi ønsker og beder derfor om plads til at finde det rigtige ståsted for os selv og vores lille familie, forklarer Silas Holst kærligt.

Læs hele historien om Silas Holst og Johannes Nymark i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold