Annoncer
26. maj 2017

Johannes Nymark om barnløshed: Jeg kender smerten

Hovedrollen som barnløs er langt fra fremmed for Johannes Nymark, som henter masser af inspiration fra sit eget liv
Matilde Balle

Artiklen er lavet i samarbejde med "Into the Woods".

Sidste år fik 31-årige Johannes Nymark opfyldt sit største ønske – endda for anden gang – da han blev far til sønnen Bob Jones.

– Jeg har været meget privilegeret i forhold til, at jeg har de børn, som jeg skal have. Men jeg har rigtig mange venner og bekendte, som kæmper med at få børn, og som ønsker det højt, fortæller Johannes Nymark, da SE og HØR møder ham til prøverne på den anmelderroste musical ”Into the Woods”, hvor han spiller hovedrollen som barnløs, hvis største ønske netop er at få børn.

– Så på den måde kender jeg det, og jeg kan kende den smerte, det må være at have så brændende et ønske, som er så stort. Det kan jeg bruge på scenen, fortsætter han.

I musicalen "Into the woods" spiller Johannes Nymark en bager, hvis største ønske er at blive far. Han og hans hustru er ulykkelige over, at de endnu har fået dette store ønske opfyldt.

En dag får de besøg af den onde heks, der fortæller, at familien er forbandet – og at forbandelsen kan brydes, hvis bagerparret går ind i den mørke eventyrskov.

Men hvor langt vil de gå for at få deres ønske opfyldt? Det er et af mange spændende spørgsmål, som "Into the woods" sætter fokus på - mens de underholder med fortællinger fra Brødrene Grimm. Og netop nogle af de spørgsmål har Nymark selv kæmpet med, efter at han er blevet far.

Johannes Nymark, som også har datteren Maggie My med gemalen Silas Holst og veninden Louise Mahnkopf, kan nemlig genkende alle de bekymringer, der kommer, når man endelig har fået sit drømmebarn.

For livet som forældre er ikke altid lige let.

– Når det er lykkedes, så kommer alt det andet omkring, hvordan var det så at få det ønske opfyldt? Og kan man leve op til alle de forventninger, der er forbundet med at få et barn – det kan jeg jo kende, fortæller Johannes Nymark.

Musicalen "Into the woods", som Johannes Nymark har en af hovedrollerne i, havde premiere d. 19. maj og kører frem til den 17. juni i Glassalen i Tivoli.

Du kan læse alt om den stjernespækkede og anmelderroste musical her og købe billetter til forestillingen.