Nyheder28. december 2016

Silas Holst: - Bøsser, lesbiske og transkønnede er kommet for at blive - lev med det!

Silas Holst forsvarer Anne Linnets søn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/silas.jpg
 Foto: All Over Press)

Silas Holst slår onsdag et slag for mangfoldigheden.

Sangerinden Anne Linnets søn, Peter, melder onsdag i ugebladet Tæt På ud, at han er transkønnet og vil være kvinde.

Anne Linnet har i sin tid adopteret ham og hans søster Maria fra Rumænien.

I fremtiden vil han blot kaldes 'P.'

- Jeg har tænkt mig at begynde at få hormoner. Mine operationer skal laves i Californien, som har de bedste kirurger i hele verden. Jeg ved ikke, hvornår jeg skal i gang, men jeg ved, at jeg er begyndt på min transformation, og jeg glæder mig til hver dag, fordi det gør mig glad og lykkelig, siger P. til Tæt På.

Men selv om vi skriver 2016, er det ikke alle læsere, der synes, at det er en fremragende idé, at Anne Linnets søn skifter køn, og de holder bestemt ikke deres følelser for sig selv.

Ekstra Bladet har også bragt historien, og på avisens facebookside har mange støttet P., men der er også en del, der har en anden holdning til det kommende kønsskifte og forholdene i familien Linnet.

Vi tager lige otte kritiske kommentarer i rap med den mildeste øverst:

- Jeg identificerer mig selv som kaskelothval og er bare blevet født i den forkerte krop. STOP GALSKABEN. - Er så træt af alt det mediestunt. Man kan gøre meget for at blive lagt mærke til, det har han/hun med hjemme fra. - Et interessant spørgsmål kunne dog være om P var blevet homoseksuel hvis han var blevet adopteret af heteroseksuelle forældre? - Mor er lebbe, og søn vil være kvinde. Nej hvor moderne. - Det er vel ok. Rumænere har jo ingen nosser alligevel, og med den rollemodel er der jo risiko for at det kan gå den vej. - Derfor skal homoseksuelle ikke have lov til at have børn ! Det jo ikke normalt - De er s'gu ikke raske - Det bekræfter vel, at en gnubber/bøsse ikke burde have lov til at opdrage/indoktrinere børn. De tager jo tydelig skade. Og onsdag aften blev det nok for danseren, skuespilleren og burgerbar-ejeren, Silas Holst. Han er faret til tasterne på Instagram. - Bare for at lave en modpol til alle de navlepillende højrøvede danskere der føler de må sige ALT online "fordi der er ytringsfrihed" (shit hvor jeg skammer mig btw - og JA - der er ytringsFRIHED ikke ytringsPLIGT) - jeg synes det er vidunderligt at Anne Linnets søn er ærlig og står frem og vil skifte køn... Bøsser, lesbiske og transkønnede er altså kommet for at blive - så LEV med det, skriver Silas Holst blandt andet. Og det er noget hans følgere kan li'. Flere end 2.500 har liket opslaget på to timer, og de godt 75 kommentarer udtrykker alle begejstring over hans post. Du kan se hele Silas' opslag herunder, hvor du også kan se opslaget på Ekstra Bladets facebookside og de mange kommentarer:

Sponsoreret indhold