Nyheder 9. januar 2018

Silas Holst lukker restaurant

Silas Holst lukker den ene af to vegetarburgerrestauranter – der var ikke kunder nok.
(Foto: All Over Press)

McDonald’s har gennem tiden langet milliarder af burgere over disken.

Så langt når Silas Holsts vegetarburger-koncept næppe. Den snart 35-årige nyskilte entertainer har efter et års tid allerede lukket den ene af sine to GreenBurger-restauranter.

Restauranten, som lå på Vesterbrogade i København, serverede ligesom verdens anden GreenBurger-butik, der ligger lige over for Torvehallerne ved Nørreport, fastfood uden spor af kød.

Artiklen fortsætter under billederne ...

foto: mikael rieck
Lukket – og ikke kun midlertidigt. Vegetarer må nu finde et andet sted end Silas Holsts tidligere burgerbar på Vesterbrogade, hvis de vil have kødfri burgere. (Foto: Mikael Rieck)

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
foto: mikael rieck
Den lukkede burgerbar koster 34-årige Silas Holst økonomisk midt i en tid, hvor han forsøger at komme sig oven på skilsmissen fra Johannes Nymark. (Foto: Mikael Rieck)

– Vi kunne lynhurtigt se på tallene, at den ikke løb rundt. Lokationen var forkert. Nu fokuserer vi på at konsolidere den anden restaurant, vi har – den kører nemlig fint, og så må vi se, hvor den næste restaurant åbner, fortæller Silas Holsts forretningspartner Kasper Staal.

Kasper Staal ønsker ikke at oplyse, hvor meget Silas Holst og de andre involverede i burgerkonceptet mister på lukningen af burgerbaren.

Men han understreger, at det naturligvis ikke er billigt.

Sponsoreret indhold