Nyheder 10. juli 2018

Silas Holst er heller ikke med i "Vild med dans" i år

Mange havde håbet på, at Silas Holst ville vende tilbage til "Vild med dans"-gulvet i år, men det kommer ikke til at ske
Foto: All Over Press

Mange havde håbet på, at "Vild med dans"-darlingen Silas Holst ville vende tilbage til dansegulvet i det populære underholdningsprogram i år, men nu afslører stjernen selv, at det ikke kommer til at ske.

Det gør han på Instagram. 

- Nu er der en hel del der spørger og har spurgt den sidste tid om jeg skal være med i VMD i år... og nej; det skal jeg ikke, skriver Silas til et billede af sig selv. 

Men fans, der gerne vil se Silas på skærmen til efteråret, kommer ikke til at kigge forgæves, lover han.

- Til gengæld har jeg et andet projekt igang til efteråret som jeg glæder mig helt sindssygt til at delagtiggøre jer i. Noget jeg er meget stolt af og som rammer dit fjernsyn til efteråret. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Sidste gang, at Silas var med i "Vild med dans" var i 2014, hvor han dansede sig til tops sammen med vejrværten Sara Maria Franch-Mærkedahl

Forrige år havde Silas håbet på, at han kunne være en del af "Vild med dans"-holdet, men det blev ikke til noget, da TV2 og produktionsselskabet valgte ikke at bruge ham. 

Efter to års fravær med musicals en masse var Silas Holst nemlig klar igen – og det lå også mellem linjerne, at TV2 og Mastiff ville have deres guldkalv tilbage. Men ak. 

Efterfølgende lagde han en lang besked på Instagram, hvor han forklarede, hvorfor han ikke skulle være med.

Til SE og HØR forklarede han efterfølgende, hvorfor han lagde den lange besked på det sociale medie.

– Det, jeg reagerer på, er jo mere følelsen af, at jeg er blevet lidt syltet, fordi jeg blev holdt hen i så lang tid. Det er ikke, at man har valgt at sætte et andet hold. Det skal de jo gøre, som de synes er bedst. Det er jeg sådan set helt cool med, lyder det fra Silas selv, som dog ikke har noget problem med at fylde den opmagasinerede fri plads i kalenderen.

Kære alle. Mange har spurgt, om jeg skal lave @vildmeddans i år. Tænker jeg helst ville være den første til at svare jer. Og svaret er, NEJ det skal jeg desværre ikke. Jeg havde ellers sat mit efterår af til det og ville gerne. Men min deltagelse er "ikke nødvendig" i år. Holdet er sat, hvilket er helt fair. Så dette er ikke en sur update over min deltagelse ikke er ønsket. @mastifftvdk (produktionsselskabet) skal selvfølgelig sætte det hold de mener er det rigtige og hvis det er uden mig, respekterer jeg det til fulde. Det der dog irriterer mig er, at jeg fra deres side er blevet holdt hen længe, på trods af utallige henvendelser fra min side, da jeg har andre tilbud der skulle takkes ja eller nej til istedet i efteråret. De deadlines har jeg fået skubbet længe nu, da jeg gerne ville have lavet programmet i år og egentlig havde glædet mig og havde et hav af nye ideer til koreografi - men blev idag i telefonen mødt med et "nå ja, vi glemte da vist at ringe. Men holdet er sat - uden dig." Og igen - det er helt fair at lave det uden mig () men at blive holdt hen og få taget beslutninger FOR mig istedet for MED mig, efter ti års samarbejde on/off irriterer mig. Men fred være med det.. værre ting sker i verden det blev til seks dejlige år med seks FANTASTISKE partnere!! Men tak til alle jer for alle jeres søde ord og spørgsmål angående min mulige deltagelse. DE er værdsat!! Og jeg håber vi ses i teatermørket

A post shared by Silasholst (@silasholst) on

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold