Signe Moldes værste date: Tordnede løs i toilettet

Foto: Kaspar Wenstrup

Lyddæmpende lag af toiletpapir i kummen og smugtandbørstning før kæresten vågne. Det er to ting mange kan nikke genkendende til, når man som nyforelsket bare gerne vil gøre et godt indtryk.

Det stadie sprang Signe Molde og hendes mand, Peter, helt over, da de mødte hinanden. De tog på en, hvad der skulle have været en romantisk getaway til Barcelona men som endte som den værste date, hun nogensinde har været på.

- Efter et halvt døgn bliver min mand, Peter, syg med maveforgiftning. Han prøvede at skjule det til at starte med. Godt nok var han mistænkeligt længe inde på hvert eneste toilet, vi kom forbi, fortæller TV-værten til Euroman.

De første par timer lykkedes det at få Signe overbevist om, at han bare lidt ondt i maven og lod som ingenting, men indrømmede til sidst, at det nok var bedst, at de tog tilbage til hotellet.

- Han havde spist en burger, som han mente var skurken, og jeg opdagede, at hvis jeg bare snakkede det mindste om den burger, fik han lyst til at kaste op. Så jeg talte en del om den burger.

Det var lidt sjovt men også lidt ondskabsfuldt, indrømmer hun, fordi Peter virkelig lagde sig i selen for at bevare sin værdighed.

- Men det er altså svært, når man skider på gulvet. Nemesis ramte mig selvfølgelig benhårdt dagen efter, hvor jeg selv blev vildt syg.

Så to ud af i alt fire dage i den spanske storby, var det nyforelskede par ude af stand til at styre, hvornår og i hvilken tilstand maden forlod deres tarmsystem.

- Det var så tarveligt, men omvendt: når man tordner i et toilet, mens den anden kaster op i bidetet, bliver visse grænser nedbrudt. Vi kom hurtigt meget tæt på hinanden, konkluderer hun. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close