Signe Molde: Hopper badet over

Smukke Signe Molde prioriterer tid med sine unger over sit udseende

Smukke Signe Molde prioriterer tid med sine unger over sit udseende

Foto: All OverSkønne Signe Molde slog sit navn fast som toptjekket TV-vært i "X-factor". At iklæde sig store kjoler og flotte frisurer var en del af jobbet, men privat er den selvlærte journalist noget mindre glamourøs.

Efter at hun for seks år siden blev mor, har hendes prioriteter nemlig ændret sig en del. Og hvor hun før elskede at feste, hopper hun nu hellere i joggingtøjet for at hygge med slik på sofaen.

- Jeg var til DRs sommerfest for nylig. Normalt kan jeg godt lide at være sent ude, men jeg havde det sådan 'argh' - det trak virkelig i mig at komme hjem, så jeg kunne være frisk om søndagen, fortalte Signe Molde for nylig til magasinet "Vores Børn".

Signe Molde: Paven kyssede min datter

Heller ikke hygiejnen er, hvad den har været. For som karrierekvinde og mor til to små piger på syv og snart to år, er der ikke altid tid til at gøre alt perfekt.

- Jeg havde heller aldrig troet, at jeg ville blive sådan en, der gik rundt i joggingtøj og ikke havde været i bad. Men nu betyder det ikke så meget, sagde den ellers altid labre TV-pige, der godt kan misunde de kvinder, der altid får kabalen til at gå op.

- Jeg bliver meget imponeret, når jeg ser en mor, der altid ser totalt skarp ud, har et sejt arbejde, børnene er ikke engang forkølede - og så er hun også sød! Men jeg ville dø af stress, hvis jeg selv skulle leve op til det.

Se hvilken kendt kvinde, der lige er gået i veer

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close