Signe Molde: Sådan blev jeg scoret af min mand

- Han er måske det sjoveste menneske, jeg kender, fortæller Signe Molde om sin mand, Peter.

- Han er måske det sjoveste menneske, jeg kender, fortæller Signe Molde om sin mand, Peter.

Foto: Michael ReickGlohed kaffe og et venligt blik. Så var kærlighedseventyret startet for "X Factor"-værtinden Signe Molde og hendes mand Peter, som mødte hinanden for ti år siden i TV-Byen.

- Meget romantisk! Jeg åbnede døren, skulle ind og have kaffe, og så kiggede han på mig og sagde hej. Jeg tænkte ikke uh, han er lækker, jeg tænkte, han er godt nok ikke særlig høj, men han virker virkelig, virkelig sød og ordentlig. Og det er han, fortæller 35-årige Signe Molde til Alt for Damerne.

Signe Molde: Venter barn

Men det var først, da musikken spillede til en fest, at der først rigtig skete noget.

- Der var en fest i Radiohuset. Jeg kan huske, at han hele tiden var ovre og snakke med mig og jeg fattede det slet ikke. På et tidspunkt spurgte han, om han måtte gå med hjem og få en kop kaffe, og jeg tænkte,"right, helt sikkert".

Han fik en kop kaffe, og så gik han. Og så var jeg helt forvirret. What? Det havde jeg godt nok aldrig prøvet før. Men så ringede han dagen efter og spurgte, om vi skulle ses igen, og så blev vi kærester fortæller Signe Molde.

Signe Molde og Peter Molde-Arnelung, som er kendt fra Toyota-reklamerne, har sammen to piger. Penny på seks år og Evelyn på et år.

"X Factor"-Sarah: Ny kæreste


Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close