Nyheder23. december 2009

Sidney Lee om Susan K’s overfald: Det undrer mig ikke

Bandanafænomenet er ikke overrasket over, at hans veninde er blevet fængslet for at gå amok med et glas på en ung pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/december/sidneyleeikkeoverrasketsusan-jpg.jpg
 Foto: All Over

Sidney Lee og Susan K har kendt hinanden i over ½ år, siden de i foråret besluttede at slå pjalterne sammen og lave bartenderjob som en samlet pakke.

Derfor kender selvbrunercharmøren alt til Susan K og måden, hun opfører sig på, når hun er i byen.

- Jeg kender Susan. Altså, der skal ikke særlig meget til. Hun har temperament, ikke? Der er ingen, der skal sige noget til hende, så snapper hun, siger Sidney Lee til seoghoer.dk.

Derfor kommer det heller ikke som en større overraskelse for ham, at hun nu er endt med at blive varetægtsfængslet i 14 dage.

- Det er noget værre noget at komme i kachotten, men det undre mig ikke, for der skal ikke særlig meget til med Susan - hun har temperament.

Hun skal altid snakkes til ro

- Selvfølgelig synes jeg, det er fucked up, det, der er sket, men jeg er sikker på, der har været en god grund til det, siger Sidney Lee og refererer til episoden, hvor Susan K smed et stort ølglas i hovedet på en garderobepige, som efterfølgende måtte sys med 6 sting i hovedbunden.

- Har du nogensinde oplevet Susans temperament?

- Ja, jeg har været gæstebartender sammen med hende et par gange, hvor jeg måtte sige: "Hey, fuck dem, slap nu lige af". Altså snakke hende lidt til fornuft. Men der har aldrig rigtig været større ting, forsikrer Sidney Lee og understreger endnu en gang, at det ikke undrer ham, at Susan K mistede besindelsen og blev anholdt.


Sponsoreret indhold