Nyheder23. december 2009

Susan K: Overfaldet var planlagt

Realitystjernen forlod indgangen og hentede et fyldt ølglas som våben, inden hun kastede det i hovedet på garderobepigen, fortæller et øjenvidne
Af af
Et vidne fortæller, at Susan K planlagde at smide glasset i hovedet på garderobepigen
Et vidne fortæller, at Susan K planlagde at smide glasset i hovedet på garderobepigen
 Foto: All Over

Nogle overfald kommer ud af det blå som en affekthandling i et kort øjebliks frustration - andre er der tænkt nærmere over, inden de udføres. Noget tyder på, at nattens grove overfald på Social Club i Århus med Susan K i hovedrollen hører til i sidstnævnte kategori.

SE og HØR har talt med en medarbejder på natklubben, som beretter, hvordan realityblondinen forlod et optrin i garderoben, hvor Susan på sin venindes vegne blev sur over et halstørklæde, der ikke sad i jakken, som det skulle, kun for at hente et fyldt ½-liters ølglas med det formål at bruge det som våben.

Efterfølgende kastede Susan K ølglasset i hovedet på den stakkels garderobepige, som efterfølgende blødte voldsomt og måtte sys med over 5 sting på skadestuen. Glasset smadrede i tusind stumper i samme øjeblik.

Susan K tog tilløb

- Hun tog endda tilløb, da hun kastede glasset, og det var med overhånd og det hele. Det var meget voldsomt, og jeg har aldrig oplevet noget lignende. Jeg stod tæt på og kunne pludselig se, hvordan alle medarbejderne gik i panik, fortæller et vidne til seoghør.dk.

- Dørmændene fik hurtigt taget fat i Susan og hev hende med udenfor, men da det gik op for hende, at den anden garderobepige ville ringe til politiet, begyndte hun at råbe dødstrusler til hende, fortæller vidnet.

- Var der mange i garderoben på det tidspunkt?

- Nej, sådan almindelig kø vel. Omkring 15 stykker, tror jeg.

Blev smidt ud fra Train

- Var Susan fuld?

- Hun følte i hvert fald, at hun var dronningen over stedet. Hun ville have særbehandling og brokkede sig over betjeningen. Hun var uhøflig og frembrusende hele aftenen - hun ville have sin vilje. Vi fik i øvrigt at vide, at hun tidligere på aftenen var blevet smidt ud fra Train (en anden natklub i byen, red.), og at det var derfor, hun kom på Social Club, fortæller vidnet, som ikke ønsker sit navn frem.

Normalt er Social Club et sted, hvor fortrinsvis byens studerende og yngre klientel kommer for at få billig øl og sprut. Men denne aften havde stedet altså fornemt besøg fra en prominent 35-årig, der ikke helt kunne holde sig fra at te sig som en teenager.

- Ja, hun gik rundt og spildte øl i fuldskab ud over det hele. Det var noget, hun gjorde med vilje. Det var ikke hovsa-agtigt.

Nægter sig skyldig

Indtil videre er det ikke lykkedes for SE og HØR at få fat i Susan K for en kommentar. Ifølge bulletinerne fra det århusianske fremstilles hun i disse minutter i grundlovsforhør efter anholdelsen i nat.

Ifølge ekstrabladet.dk har Susan K valgt at nægte sig skyldig i overfaldetSponsoreret indhold