Nyheder 14. juni 2014

Shaka Loveless: Det laver vi bag scenen

Vil du vide, hvad der sker backstage til Grøn Koncert?
Af af
Ifølge Shaka Loveless er det slet ikke så spændende bag scenen.
Ifølge Shaka Loveless er det slet ikke så spændende bag scenen.
Foto: Dan MariegaardNår Grøn Koncert over ti dage rejser rundt otte byer og glæder danskerne med god musik, er det ikke kun publikum, som får en god oplevelse. Musikerne nyder også rejsen rundt i landet.

- Som musiker er det vildt fedt at møde hinanden og have lidt flere dage sammen, end bare lige en halv time på en festival. Til Grøn koncert har vi også dagene sammen. siger Shaka Loveless, som i år har følgeskab af Nik & Jay, Mads Langer og Tim Christensen, Kashmir, Lukas Graham, Burhan G, Suspekt og Lågsus P3 med gæsterne Kidd, TopGunn, Djämes Braun, Specktors.

LÆS OGSÅ: Jacob Haugaard rykker ud igen

Og har du nogle gange tænkt over, hvad de laver, når de går ned fra scenen? Så læs med her, for Shaka Loveless løfter lidt af sløret for, hvad de fordriver tiden med.

- Det er sgu i virkeligheden meget kedeligt at høre om. Vi laver bare det, som venner ellers laver sammen. Vi tager ud og spiser og drikker nogle bajere. Det kan også ske, at det ender i en jam engang imellem, afslører den sympatiske hitmager.

LÆS OGSÅ: Shaka Loveless: Berømmelse varer ikke evigt

Det er første gang Shaka Loveless optræder med sit eget band til Grøn Koncert. Men han har tidligere optrådt med blandt andet Medina til Grøn Koncert.

Sponsoreret indhold