Er du klar til årets Grønne Koncerter?

Jacob Haugaard er klar til årets sommerjob på Grøn Koncert.

Jacob Haugaard er klar til årets sommerjob på Grøn Koncert.

Foto: Dan Mariegaard
Det er 25. gang Jacob Haugaard byder velkommen, når Muskelsvindfonden og Tuborg igen i år inviterer til koncert i otte byer med nogle af Danmarks største kunstnere.

Men Jakob Haugaard er langt fra træt af sit sommerferiejob.

- Det her er superligaen, det er det største. Tænkt dig 100 biler og 700 mennesker, som drager rundt i landet og giver koncert. Det er imponerende. Og så er det usædvanligt søde mennesker, som man har med at gøre, slår konferencien fast.

LÆS OGSÅ: Jacob Haugaard fik tæsk

Og Jakob Haugaard lover, at hans tøj igen i år vil være mere festligt end det vildeste fyrværkeri.

- Jeg har fået syet et sæt med små tøjrotter, som jeg har købt i Ikea. De er sat på, så de kravler op og ned ad mig. Det kan godt være, jeg skal have det på, griner den altid humoristiske aarhusianer.

- Det skal jo være festligt. Jeg er der for at skabe en god stemning. Jeg er ligesom den, der åbner døren og tager i mod gæsterne og sørger for, at de bliver budt godt velkommen, og så tager musikerne over.

LÆS OGSÅ: Jacob Haugaard vil vartes op


Haugaard med sin scenemakker Simon TJ. (Foto: Dan Mariegaard)

Med sig på scenen har Jacob Haugaard for femte år i træk Simon TJ.

- De manglede en, der kunne repræsentere det mentale, da Jakob halter lidt der. Det var så mig, og så er Jakob det fysiske pragteksemplar, forklarer Simon TJ, der har muskelsvind.

På P3 scenen er det Sara Bro og Daniel Mandel, der byder velkommen.

Og til at levere de musikalske indslag på de to scener har Grøn Koncert i år hyret Nik & Jay, Mads Langer og Tim Christensen, Kashmir, Lukas Graham, Burhan G, Shaka Loveless, Suspekt og Lågsus P3 med gæsterne Kidd, TopGunn, Djämes Braun, Specktors.

Sommerens grønne koncerter.

17. juli 2014: Kolding
18. juli 2014: Randers
19. juli 2014: Aarhus
20. juli 2014: Aalborg.
24. juli 2014: Esbjerg
25. juli 2014: Odense
26. juli 2014: Næstved
27. juli 2014: KøbenhavnHer er hele holdet, som du kan opleve på årets Grøn Koncert. (Foto: Dan Mariegaard)Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close