Nyheder10. februar 2016

Seks kendte stiller op for Familier med kræftramte børn

Patrik Wozniacki, Susan Astani, Fabio Avenoso, Lo Maalue, Benjamin Lasnier og René Dif skal hver især få 10.000 kr. til at blive til mange penge
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-udfordringen-faellesbille.jpg
 Foto: Thomas Laursen)
Et superhold med seks kendte er parate til at arbejde hårdt for at tjene en masse penge i SE og HØRudfordringen og dermed støtte Familier med kræftramte børn.
Hver især får de 10.000 kr., som de skal få til at yngle ved at lave forskellige arrangementer. Og de er alle opsatte på, at de tilsammen skal slå sidste års indsamlede beløb, der blev på 1.178.776 kr.
https://imgix.seoghoer.dk/benjamin-lasnier.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

– For mig er det vigtigt at udnytte den platform, jeg har, til at komme ud til mange mennesker. Som mange andre kender jeg nogen, der har været ramt af kræft. Jeg kommer også rundt på hospitaler og møder syge børn, så jeg forstår, hvor vigtigt det er at hjælpe, hvor jeg kan. (Foto: Thomas Laursen)

De seks kendte, der stiller op i den gode sags tjeneste, er Patrik Wozniacki, Susan Astani, Fabio Avenoso, Lo Maalue, Benjamin Lasnier og René Dif Familiens projekt
– Jeg er så heldig at kende mange gode folk lige fra Don Ø til Donald Trump, så jeg vil måske lave noget internationalt, siger Patrik Wozniacki, der bl.a. er fodboldagent og rejser verden rundt. Men det her er ikke kun mit projekt – det er også min families, siger han og hentyder til, at han nok vil inddrage lillesøster Caroline Wozniacki.
https://imgix.seoghoer.dk/patrik-wozniacki.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)


– Kræft er en frygtelig sygdom, og når tiden er til det, vil jeg meget gerne hjælpe – og især når det gælder Familier med kræftramte børn. For børn er altid et ekstra ømt punkt, så jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg skulle tage

udfordringen op og bruge mit netværk til at samle penge ind. (Foto: Thomas Laursen)
Susan Astani er heller ikke i tvivl om, hvordan hun vil få pengene til at yngle – og det vil bl.a. blive med hjælp fra sin mand Christian Kjær. – Christian har et fantastisk netværk, som jeg gerne vil trække og trykke lidt på, siger Susan Astani.
https://imgix.seoghoer.dk/susan-astani.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

– Min far døde af kræft, og min søns bedste ven har været ramt. Det rammer en hårdt. Som læge – men dog ikke kræftlæge – har jeg ofte været tæt på syge børn. Jeg har set for meget, og jeg vænner mig aldrig til, at det går ud over sagesløse børn. Så kan jeg gøre en god gerning, er jeg ikke i tvivl om, at jeg skal gøre det. (Foto: Thomas Laursen)

Både italienske Fabio Avenoso og René Dif arbejder i restaurationsbranchen, så deres projekter kommer formentlig til at handle om mad. – Det vil være nærliggende at bruge mine restauranter til at lave nogle arrangementer, siger Fabio Avenoso, der bl.a. ejer restaurant Fabio på Frederiksberg og Fabio’s Paparazzi i Grønnegade i København.
https://imgix.seoghoer.dk/rene-dif.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)
– De andre skal stå tidligt op for at tæve mig, lød det entusiastisk fra René Dif, da han sagde ja til at være med.
Kunstmaleren Lo Maalue har også et stort netværk, som hun vil bruge. – Jeg vil satse på store virksomheder, der har kunstforeninger, fortæller hun.
https://imgix.seoghoer.dk/lo-maalue.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

– Jeg er enlig mor til to børn, og da jeg en overgang var syg, så jeg, hvor meget det også gik ud over børnene. Dengang var jeg i en situation, hvor jeg havde brug for støtte fra familien, så jeg ved, hvor vigtigt det er. Nu er jeg ovenpå igen og har overskud, så det er da klart, at jeg er parat til at hjælpe andre, siger Lo, der har været kunstner i 15 år. (Foto: Thomas Laursen)

Yngste mand i udfordringen er 16-årige Benjamin Lasnier, der med sin musik kommer ud til masser af mennesker verden over. – Jeg har omkring fem millioner fans på Facebook og ca. én million følgere på Instagram, så det er en god platform, jeg kan bruge til at gøre opmærksom på den gode sag, siger Benjamin.
https://imgix.seoghoer.dk/fabio-avenoso-christina-aag.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

– Min onkel døde af kræft, og det var meget hårdt for mig, fordi jeg stod ham nær. Jeg synes, det er en god pligt at være med til at hjælpe. Jeg kan lave mad og vil bruge mine restauranter til at lave nogle arrangementer, der skal give nogle gode penge til indsamlingen. Han skal i udfordringen arbejde sammen med sin kone Christine Aagaard. (Foto: Thomas Laursen)

De seks kendte danskere går en travl tid i møde, når de over de næste to måneder skal samle så mange penge ind til Familier med kræftramte børn som muligt. Se videoer med de seks kendisser og SE og HØRs chefredaktør, Niels Pinborg:
null
null
null
null
null
null
null

Sponsoreret indhold