SE og HØR-udfordringen: Superseje

Mai Manniche løfter stolt den store check med det flotte fælles beløb, som hun har samlet ind sammen med Per Hillo, Sophie Løhde, Frederik Fetterlein og Jacob Risgaard.

Mai Manniche løfter stolt den store check med det flotte fælles beløb, som hun har samlet ind sammen med Per Hillo, Sophie Løhde, Frederik Fetterlein og Jacob Risgaard.

Foto: Thomas Laursen
De overgik alle forventninger.

Med et stort engagement og et kæmpe stykke arbejde fik en række kendte danskere samlet ikke mindre end 1.178.776 kr. og 27 øre ind til Familier med kræftramte børn.

De havde alle taget imod SE og HØR-udfordringen om hver især at få 10.000 kr. til at yngle.

Og det tør nok siges, at det skete for Sophie Løhde, Frederik Fetterlein, Mai Manniche, Per Hillo og Jacob Risgaard.

Gallamiddage, væddemål, auktioner, sportsture og andre events - alle muligheder blev benyttet.

De fem kendte danskere var spændte, da de i sidste uge var samlet på Aller Media i København for at tælle de enkelte resultater sammen. Og hvem havde samlet
flest penge sammen?

- Selv om det ikke er en konkurrence, håber jeg da, at jeg bliver den, der får samlet flest penge ind. Det er jo med til at gøre det sjovt, sagde Venstres sundhedsordfører Sophie Løhde, da arbejdet var i gang.

Og hun nåede sit mål.

Sophie Løhde løb med sejren og havde tjent hele 413.725 kr. til Familier med kræftramte børn.


Med 413.725 kr. var Venstres Sophie Løhde den, der fik samlet flest penge ind. Så hun fik også en stor flot pokal af Lars-Christian Brask, der er æresambassadør for Familier med kræftramte børn. (Foto: Thomas Laursen)

- Jeg er glad og stolt over resultatet. Det har været et større arbejde, end jeg havde regnet med, men jeg har heldigvis haft mange gode mennesker til at hjælpe. Det her projekt har også vist danskerne, når de er bedst, sagde Sophie Løhde.

Det næststørste beløb - 348.000 kr. - fik Frederik Fetterlein samlet ind.


Sophie Løhde var glad for sin pokal, der skal stå på hendes kontor på Christiansborg. Men Frederik Fetterlein var også stolt. Han blev nummer to med 348.000 indsamlede kroner. (Foto: Thomas Laursen)

- Det har været lidt svært, men jeg har f.eks. solgt nogle pakker med fodbold og formel 1til nogle rige venner i Monaco, så det har skæppet godt i kassen,
fortalte Frederik.

Ville klippes skaldet
Jacob Risgaard, der bl.a. er medejer af coolshop.dk, har arrangeretbåde festmiddag, væddemål og tre koncerter med Wafande.

- Jeg havde først tilbudt at klippe mig skaldet for en formue, men det var der ikke rigtigt nogen, der bed på. Og så begyndte jeg at tænke anderledes kreativt, grinede Jacob Risgaard, der kunne bidrage med 235.000 kr. til Familier med kræftramte børn.

Maleren Per Hillo solgte både malerier og masser af kunstplakater. Det blev til i alt 102.400 kr.

- Min kæreste er glad for, at det er slut, for hun har siddet og rullet 800 plakater sammen og sendt dem ud i landet, så hun har lidt ondt i armene, lød det muntert fra Hillo.

Mai Manniche har lavet flere events. Hun har solgt produkter gennem sit firma jewlschp.com, men har også lavet en event på Ascot Hotel i København, hvor en del af hendes kendte venner dukkede op.

- Det har været sjovt, men bestemt også været en fordel at have et godt netværk, sagde Mai, der fik samlet 79.651 kr. og 27 øre ind.


Frederik Fetterlein og Mai Manniche udvekslede små historier om de events, de hver for sig havde arrangeret. (Foto: Thomas Laursen)


Brian Holm er den sidste, der havde taget imod udfordringen, men hans projekt om en fransk aften med ham og Jesper Skibby er endnu ikke afsluttet.

Som den, der havde samlet flest penge ind til Familier med kræftramte børn, fik Sophie Løhde en flot pokal, som nu står på hendes kontor på Christiansborg.

Men de egentlige vindere er de børn og deres familier, der får glæde af de mange gode penge.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close