Nyheder 5. februar 2015

De vil hjælpe Familier med kræftramte børn

I den gode sags tjeneste
Af af
Per Hillo, Sophie Løhde, Mai Manniche, Frederik Fetterleinog Brian Holm, - fem af de seks kendte, der samler ind til Foreningen Familier med kræftramte børn.
Per Hillo, Sophie Løhde, Mai Manniche, Frederik Fetterleinog Brian Holm, - fem af de seks kendte, der samler ind til Foreningen Familier med kræftramte børn.
Foto: Dan MariegaardHvert år bliver ca. 200 børn under 18 år ramt af kræft. Og selv om de fleste heldigvis bliver helbredte, går både de og deres familier grueligt meget igennem i den svære tid.

Foreningen Familier med kræftramte børn gør en stor indsats for at hjælpe, og i samarbejde med SE og HØR har seks kendte danskere sagt ja til en udfordring, der skal skaffe mange penge til formålet.

Sophie Løhde, Mai Manniche, Frederik Fetterlein, Brian Holm, Per Hillo og Jacob Risgaard har hver fået 10.000 kroner, som de i løbet af de kommende seks uger skal få til at yngle
mest muligt.


Jacob Risgaard, millionær og medejer af coolshop.com, glæder sig til at få de 10.000 kroner til at yngle. (Privatfoto)

Alle glæder sig til at komme i gang og har flere ideer til, hvordan de kan samle mange penge ind til Familier med kræftramte børn.

Sidste gang en række kendte tog imod denne udfordring, blev der samlet godt 400.000 kroner ind.

- Det skal vi helst slå, siger det nye hold af kendte.

LÆS I DENNE UGES SE OG HØR, HVORDAN DE SEKS KENDTE HAR TÆNKT SIG AT SLÅ DEN GAMLE REKORD

Frederik Fetterlein fortæller, hvordan han har tænkt sig at slå konkurrenterne:Sophie Løhde: - Kræft er en frygtelig sygdom - især når den rammer helt uskyldige børn:Den tidligere professionelle cykelrytter, Brian Holm, har selv haft kræft:Mai Manniche: - Vi skal indsamle en kæmpe bunke penge til Familier med kræftramte børn:Kunstner Per Hillo glæder sig til udfordringen og håber at slå konkurrenterne:Jacob Risgaard er selfmade millionær og ved, hvordan man får penge til at yngle:SE og HØRs chefredaktør, Niels Pinborg, er meget glad for, at kendisserne har taget udfordringen op:

Sponsoreret indhold