Nyheder 3. juli 2016

Seebach: Sådan fandt jeg ud af, at Julie var gravid

Sangeren var i Paris, da han og kæresten fandt ud af, at de ventede barn
Niels Andersen

Rasmus Seebach og kæresten Julie Teglhus var i byernes by, Paris, da de fandt ud af, at de til januar skal være forældre for første gang.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg befandt mig i Paris sammen med Julie og hendes mor, da vi fandt ud af, at Julie er gravid. Vi købte en test på et fransk apotek, og da den senere viste resultatet "Enciente", blev vi sgu en anelse forvirrede, da ingen af os rigtigt kan prale af vores franskkundskaber. Men med lidt hjælp fra Google Translate gik det op for os, at det faktisk betød gravid! Vi blev overdrevet lykkelige, og det var en helt speciel dag i Paris, hvor vi nærmest svævede rundt i gaderne, fortæller Seebach til ugebladet Her & Nu.

Og det var en helt bestemt følelse, der fløj igennem hovedet på Rasmus, da han fandt ud af det.

- Det føltes næsten uvirkeligt. Samtidig gjorde tanken om, at jeg skal give livet videre, at jeg aldrig før havde følt mig så levende. Det var en fantastisk følelse! Og sådan føler jeg det stadig, når jeg tænker over, hvor vildt det er, at JEG SKAL VÆRE FAR, fortæller han til Her & Nu.

Rasmus Seebach og hans 13 år yngre kæreste Julie Teglhus mødte hinanden i 2013. Ganske kort tid efter, at de gjorde deres forhold officielt flyttede de sammen, og nu venter de altså deres første barn sammen til januar.

Se flere billeder af Rasmus og Julie i galleriet

Sponsoreret indhold