Nyheder 16. december 2015

Rasmus Seebach scorede kæresten på Facebook

Rasmus Seebach troede, at hans kæreste, Julie Teglhus, var uopnåelig
Mikael Rieck

Han er Danmarks ukronede popkonge og tjener millioner af kroner hver måned på sin musik, og bliver beundret og feteret af kvinder, hvor han går og står.

Men selv om 35-årige Rasmus Seebach ville kune få kvinder nok til et helt liv blot ved at knipse med fingrene og synge en enkelt strofe, så var han noget forsigtig, da han nærmede sig kvinden i sit liv, den 22-årige jurastuderende, Julie Teglhus.

Det fortæller han i et stort interview med den udgave af "Alt for damerne", der er på gaden i morgen.

Du kan læse meget mere om Rasmus Seebach og se billeder fra hans barndom i e-bogen her for kun 19 kr. 

De har været kærester siden februar 2013, og samme år købte han en stor Frederiksberg-villa til 9,5 millioner kroner, som skal danne rammen om parrets liv.

Her er der masser af plads til de børn, som sangeren i tidligere interviews har sagt, at han skal have.

Uopnåelig
Han er meget glad for sin unge kæreste, fremgår det af interviewet med "Alt for damerne".

Han mødte Julie på et tidspunkt i sit liv, hvor han egentlig havde indstillet sig på, at han skulle feste et par år uden nogen fast kvinde i sit liv.

De kom de samme steder i byen, og han beundrede hende på afstand.

- Er du gal, hvor er hun flot, hvor ser hun bare dejlig ud, tænkte jeg om Julie, hver gang jeg så hende. Vi var rent ind i hinanden et par gange men havde aldrig haft en dybere samtale, og jeg tænkte, at hun var lidt uopnåelig, siger Rasmus Seebach til "Alt for damerne".

Skrev på Facebook
En dag, hvor Julie Teglhus havde ændret sit profilbillede på Facebook, tog Rasmus Seebach modet til sig.

- Det må da være det smukkeste profilbillede på hele Facebook, skrev Seebach til Julie og følte sig lidt som en stalker.

Men han fik tilføjet, at hun virkede dejlig og spurgte, om de ikke skulle mødes.

De mødtes på Frederiksberg Allé ved skøjtebanen foran Frederiksberg Have, gik en tur og endte dagen med at gå ud at spise sammen.

- Jeg mærkede den der forelskelse, som opstår meget pludseligt. Det føltes bare rigtigt, siger Rasmus Seebach til "Alt for damerne".

Siden da har parret været sammen, og når de viser sig offentligt sammen lader de stadig til at være meget forelskede i hinanden her små tre efter, at de blev kærester.

- Julie er virkelig exeptionelt fantastisk, det kræver en stærk kvinde at rulle med det her ræs, og det er jeg virkelig glad for, at hun formår, siger Rasmus Seebach til "Alt for damerne".

Sponsoreret indhold