Rasmus Seebach skal være far

Rasmus Seebach skal være far til januar.

Rasmus Seebach skal være far til januar.

Foto: All Over

- Jubiiii!! Jeg skal være far, sådan skriver Rasmus Seebach i en Facebook-opdatering, der er lagt på Facebook for kort tid siden. 

Rasmus og hans 13 år yngre kæreste Julie Teglhus er altså nu klar til at stifte familie. De kommende forældre har boet sammen siden sommeren 2013, men indtil nu har der ikke været børn i sigte. 

Kæresten Julie Teglhus skulle nemlig først være færdig med sine jurastudier, inden parret gik i gang med familieforøgelsen. 

Om parret skal male børneværelset lyseblåt eller lyserødt, ved de ikke endnu.

- Vi ved endnu ikke, om det bliver en dreng eller en pige. Men vi er meget nysgerrige og glæder os til snart at finde ud af det. Da vi ikke kender kønnet endnu, er vi ikke gået i gang med at indrette børneværelse og samle udstyr, fortæller den kommende far til Her & Nu.

Det kommende forældrepar bor på det fashionable Frederiksberg, og der har Rasmus allerede drømt om gåturene med kæresten og en barnevogn.

- Jeg glæder mig sindssygt meget til at få børn. I kvarteret er der altid folk, der render rundt med en klapvogn om søndagen, så det er da meget indbydende, har Rasmus tidligere fortalt til Fyens Stiftstidende

For Rasmus har det altid været vigtigt at skabe en familie.

- Guderne skal vide, at jeg tidligere i mit liv virkelig har anstrengt mig for at finde en dybere mening med det hele. Men jeg kan sgu ikke rigtig finde den. Det er en rar erkendelse. Måske er meningen ”bare”, at man skal skabe en familie. Måske er det bare så enkelt. Få børn. Elske dem. Og, ja. Jeg skal helt sikkert selv have børn og familie, men der må gerne gå et par år mere, fortalte Rasmus til BT tilbage i 2013.

Se flere billeder af Rasmus og Julie i galleriet i toppen af artiklen

Du kan se sangerens Facebook-opdatering her

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close